Afyonkarahisar halkının en çok takip ettiği gazete olmayı başaran, şehrin gündemini belirleyen Afyon Postası okuyucularına artık E Gazete hizmetide sunacak. Hafta içi her gün Afyon Postası’nın web sitesinde ve sosyal medyalarında düzenli olarak yayınlanacak olan E Gazete ile, Afyonkarahisar’ın tarihine not düşülecek. 

HALKIN SESİ DAHA GENİŞ KİTLELERE DUYURULACAK

Afyon Postası’nın Sahibi Nail Azbay, ilk sayının çıktığı bilgisini paylaşarak, şunları söyledi: “Afyon Postası olarak bugünden itibaren tüm okuyucularımıza hafta içi her gün bir sayfalık E Gazete hizmeti sunacağız. Tamamen ücretsiz olan bu yayıncılığımız ile Afyonkarahisar halkının sesi olmaya devam edeceğiz. E Gazete hizmetimizle halkın sesinin daha geniş kitlelere duyurulmasını sağlayacağız. 

OLAYLARA HERKES GİBİ BAKMAYACAĞIZ

İnternet haber sitemizde olduğu gibi burada da olaylara herkes gibi bakmayacağız. Farklı bakacağız. Farklı değerlendireceğiz. Yeri geldiğinde eleştireceğiz. Yeri geldiğinde teşekkür etmesini bileceğiz. Hiç kimseden korkmadan, bağımsız gazetecilik yapmaya devam edeceğiz. Gücümüzü dün olduğu gibi bugünde halktan alacağız. 

ULUSAL TELEVİZYONLARA ULAŞACAK

Şu anda ayda 1 Milyon’a yaklaşan görüntülenme sayılarımızla dünyanın her yanında bulunan Afyonkarahisarlılara memleketinden haber ulaştırıyoruz. Ziyaretçi sayımızın arttığını görmek bizleri mutlu ederken omuzlarımızdaki yüküde artırıyor. E Gazete hizmeti ile halkın sesi artık daha güçlü çıkacak. Afyon Postası’nın E Gazete üzerinden atacağı bir manşet sadece bizim sosyal medya hesaplarımızda olmayacak. Yerel basına değer veren ulusal televizyonlarada bu gazete ulaşacak. Burada yazılanlar Afyon gündeminden Türkiye gündemine taşınacak. Yani Afyon Postası, Afyonkarahisar’ın Türkiye’ye hatta dünyaya açılan dijital penceresi olma yolunda emin adımlarla ilerleyişini sürdürecek. 

NOT: E Gazete hafta içi her gün Afyon Postası’nın Facebook, Twitter ve İnstagram hesaplarından ve web sitemizin sağ tarafında yer alan “Yeni Sayımız” bölümünden takip edebilirsiniz.