2018 yılında 30 Ağustos günü yani Zafer Bayramı günü Nail Azbay tarafından kurulan Afyon Postası’nda yeni dönem başladı. 

Azbay, kurucusu olduğu Afyon Postası’na yeniden döndüğünü duyurdu. 

ATV gibi ulusal televizyon kanallarında muhabirlik yapmış daha sonra kamuda üstlendiği görevden dolayı Afyon Postası’ndan ayrılmak durumunda kalan Nail Azbay, önceki gün kamudaki görevinden istifa edip kendi işini kuracağını duyurmuştu. İstifanın ardından kurucusu olduğu Afyon Postası’na geri döndüğünü duyuran Nail Azbay, şunları söyledi: 

“YENİ YATIRIMLARLA AFYON POSTASI GÜÇLENECEK”

“Yaklaşık bir yıl önce kamudaki görevim nedeniyle kurucusu olduğum Afyon Postası’ndan ayrılmak zorunda kalmıştım. Önceki gün itibariyle kamudaki görevimden kendi işimi kurduğum için istifa ettim. Goril Medya Limited Şirketi’ni kurduk. Hayırlısı ile bu şirket üzerinden hem bağımsız gazetecilik faaliyetlerimizi hemde çeşitli alanlarda farklı projelere imza atmaya gayret edeceğiz. Bundan böyle Afyon Postası, Goril Medya bünyesinde yayın hayatına devam edecek. Afyonkarahisar’da ki gelişmeleri en doğru biçimde ve en anlaşılır şekilde tarafsız bir şekilde aktarmaya gayret edeceğiz. Bu süreçte yapacağımız yeni yatırımlarla Afyon Postası’nı her alanda güçlendirmeye devam edeceğiz. Afyonkarahisar’da ki internet haberciliğine farklı bir soluk kazandırma çabalarımız sürecek. Bizi takip etmeye devam edin.” dedi