İşte vatandaşların gönderdikleri: 

DOĞALGAZ HATTI YANIMIZDA GEÇTİ BİZE VERMEDİLER

Malumunuz yakın zamanda Çobanlar’a ve yeni cezaevi tarafına doğalgaz hattı döşendi. Merkezin hemen dibindeki Salar, Nuribey, Sülün gibi kasabalar es geçildi. Yollar deseniz zaten berbat halen bitmedi. Hatta Yusanpark evlerindeyiz hat yanı başımızdan gitti. Cimere vs şikayette bulundum ancak yatırım planları içinde yok deniliyor. Yol kenarından Çobanlara kadar taşıdılar. Ama merkez kasabalara yakında mahalle olacak yerlere verilmedi. Gündeme geldiğinde her şey çözülüveriyor. Belki bize de umut doğar.

YÜNTAŞ İŞÇİLERİ OLARAK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUZ

Yüntaş işçilerine aylık ortalama 800-900 tl ve üzeri zam yapıldığı ve yapılan zamlarIn Ocak-Ağustos aylarındaki farkları da iki eşit taksitte ödeneceği duyurulmuştu. Geçen cuma günü farkların ilk taksidi ödendi, lakin zam duyurusunda aylık 800-900 tl fark olması gerekirken ve işçilerin 8 aylık zam farkları ortalama 7000-8000 tl olması gerekirken ilk taksit olarak 1100-1200 tl arasında yatırılmış. İşçiler hayal kırıklığına uğramış, Aradaki fark ne olacak kimse bilmiyor.

TÜRK İŞ KONUTLARI ÇEVRE DÜZENLEMESİ BEKLİYOR

Yeni yerleşim yeri olan Türk İş konutları asfalt ve çevre düzenlemesi bekliyor. Bu konuyu dile getirirseniz sevinirim.

BU PAZAR TURİZMİ BALTALIYOR

Çavuşbaş’ta kurulan semt pazarı turizimi engelliyor. Kaleye, Ulu Camiye ve Türbe civarına gitmek isteyen İstanbul, Ankara ve diğer vilayetlerden gelen hatta yurt dışından gelen ziyaretçiler pazar 4 yol üstüne kurulduğu için araçlarıyla geçememekte tarihi turistik mekanlara ulaşamamaktalar. Navigasyon cihazının kendilerini bu yola getirdiğini söylemekteler. Pazar günü gelip gözünüzle bu duruma şahit olabilirsiniz. Trafiği ve turizmi baltalayan bu pazarın müsait bi yere taşınmasını istiyoruz saygılarımızla.

HOBİ BAHÇELERİ’NDEN 6000 TL İSTENİYOR

Merhaba iyi günler Devlet Bahçesi ve Fuar alanında bulunan Hobi bahçelerinin sözleşme tarihleri bitti ve sözleşme yenilemesi yapılacak eski üyelerle çok değil yaklaşık 6 ay gibi bir süre önce yeni yapılan hobi bahçelerinin sözleşmeleriyle ciddi bir fiyat farkı bulunmakta yeni üyelere 1500 TL gibi üyelik ücreti alınırken sözleşmesi yenilenecek üyelereden 6000 TL istenmekte burada bulunan hak sahipleri emekli çoğunun maaşı 2000 TL civarı aradaki fark hepsini zorlayacak tek amaçları toprakla uğraşıp zamanlarını güzel geçirmek bununla ilgili bi haber yapıp gündem oluşturursanız sevinirim iyi çalışmalar.

BU YOLA ÜST GEÇİT OLMALI

Merhabalar Trio Vistanın oraya da kesinlikle üst geçit veya başka bir çözüm lazım 4 okulun öğrencileri de karşıdan karşıya çok zor geçiyor  sosyal bilimler lisesi Atatürk lisesi spor lisesi güzel sanatlar lisesi öğrencileri için.