İşte şehrin çeşitli noktalarından gelen mektuplar:

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ’NDE SINIFLARIN DUVARLARI DÖKÜLÜYOR

Merhaba sizlerden bir ricam olacak. Afyon’daki Tıp Fakültesi arksındaki Diş Hekimliği Fakültesi’ndeki gençlerin sıkıntılarını ele alır mısınız? Bazı hocalar yok. Amfi yok. Öğrenciler duvarları dökülmüş dar sınıflarda 111 kişi ders görüyor. Dip dibe oturuyorlar. Korona döneminde yakında bu sınıflardan vaklar patlar.  Benim kızımda bu sınıfta. Öğrencilerin en iyi sesini siz duyurursunuz. Lütfen yardımcı olur musunuz? 

SALAR’DA SU YOK

Salar Kasabası’ndan yazıyorum. İki gündür sularımız yok. Yollarımız delik deşik. Kimse ilgilenmiyor. Hayvanlarımız susuz kaldı. Sesimizi duyurun lütfen. 

ANS MİNİBÜSLERİ BİZİ ALMIYOR

Sabah saatlerinde ANS minibüs ve otobüsleri full doluyor. Yolcu almıyorlar. Defalarca aradık çare bulunmuyor. Üst üste biniyoruz. İşe gelmek için zorlanıyoruz. Ek araç çıkarmalarını talep ettik. Minibüsçülere dedik ama çare bulunmadı. Neden Erenler tarafında çalışanlar bu eziyeti çekiyor? Bunu gündeme getirebilir misiniz? 

YEŞİLYURT MAHALLE PARKI’NDA AHLAKSIZLIK

Yeşilyurt Mahallesi Parkı’nda ahlaksız manzaralara şahit oluyoruz. Bu bölgeye kamera takılmasını istiyoruz. Bütün çocukların gözünün önünde her şeyi yapıyorlar.