Yaptığı haberlerle, köşe yazarlarının yazdığı yazılarla şehrin gündemini belirleyen Afyon Postası kasım ayı boyunca birbirinden çarpıcı haberlere imza attı. Gerçekleştirdiği canlı yayınlarla dijital yayıncılığın Afyonkarahisar'da öncüsü olan Afyon Postası’nın ürettiği içerikler binlerce kez izlendi. 

1 MİLYON GÖRÜNTÜLENME SINIRINDA

Bu kapsamda objektif yayıncılık anlayışımız gereği zaman zaman yaptığımız veri açıklamasını bu ayda sürdürüyoruz. Afyon Postası kasım ayı boyunca 883 bin sayfa görüntülenmesi alarak rekoruna bir yenisini daha ekledi. 1 Milyon görüntülenme sınırına çok yaklaşan Afyon Postası bu verilerle tüm şehrin giderek takip ettiği tek sayfa haline gelmeye başladığını gözler önüne serdi. 

EN FAZLA HANGİ ÜLKEDEN ZİYARETÇİ ALDI?

Afyon Postası’nı kasım ayında en fazla ziyaret eden ülkeler sıralamasında ise ilk sırada Türkiye yer aldı. Sırasıyla Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Fransa, Belçika üzerinden ziyaretçileri ağırlayan Afyon Postası bu noktada da çıkışını sürdürdü. 

EN FAZLA HANGİ ŞEHİRDEN ZİAYRETÇİ ALDI? 

Afyon Postası en fazla ziyaretçini bu ay İstanbul’dan aldı. İstanbul’u, Afyon, Antalya, Ankara, İzmir, Konya, Balıkesir, Eskişehir ve Bursa takip etti. 

FACEBOOK VE İNSTAGRAM’DAN 600 BİNİ AŞKIN ERİŞİM

Afyon Postası’nın sosyal medya hesaplarıdan paylaşılan içerikler Kasım ayında binlerce kişiye erişti. Facebook üzerinden paylaşılan içerikler 353 bin kişiye erişirken, İnstagram’dan paylaşılan içerikler 239 bin kişiye erişti. Her iki mecrada yaklaşık 600 bin kişiye erişen içerikler çok sayıda yorum aldı. 

NAİL AZBAY: GURURLANIYORUZ

Afyon Postası’nın Sahibi Gazeteci Nail Azbay yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Her geçen gün ziyaretçi sayımız katlanarak artıyor. Afyonkarahisar halkının bize olan güvenini gördükçe gururlanıyoruz. Anlık doğru ve güvenilir haberlerimizle, köşe yazalarımızın kaleme aldıkları yazılarla şehrin gündemini belirleyen bir dijital gazete olduk. Rakamlar bize bu şehrin tamamının benimsediği, güvendiği, inandığı bir dijital gazete olduğumuzu gösteriyor. Dijital dünyada Afyonkarahisar’ın sesi, soluğu olmaya devam edeceğiz. Bize bu gururu yaşatan dünyadaki tüm Afyonkarahisarlılara gönülden teşekkür ediyoruz” dedi