İnternet gazeteciliğinde farklılık kazandırmak amacıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı günü kurulan Afyon Postası yazarları, dün akşam bir araya geldi.  Gazetenin yazarlarından Pınar Demirdağ’ın ev sahipliğinde “Pınar’ın Mucize Evi’nde” gerçekleşen buluşmaya ilgi yoğun oldu. Buluşmada gazetenin yayın politikasının değerlendirilmesinin yanında istek, talep ve tavsiyeler dinlendi.

GÖKKUŞAĞI GİBİ BİR AİLE OLDUK

Gazetenin kurucularından Nail Azbay, bu gazetede her kesimden yazarların olduğuna dikkat çekerek: “tıpkı gökkuşağı gibi bir aile olduk” dedi.  Azbay, açıklamasında şunları söyledi: “Her fikrin, her bakışın, her farklılığın bir araya geldiği tıpkı bir gökkuşağı misali bir aile fotoğrafımız oldu. Aslında bu fotoğraf sanırım Türkiye’nin özet fotoğrafıydı...Gelmek isteyen fakat gelemeyenlerimizde vardı. Onlarda mesajlarıyla bizlerin yanında oldu. Biz sadece bir internet gazetesi değil, aynı zamanda güzel bir “aile” olduk...Bu aileyi “farklılıklarımızı severek” kurduk...Afyon Postası’nda kalın...Takipte kalın...”

Buluşmaya, Başak Nakilcioğlu, Gönül Ar Güngör, Selcen Hıdıroğlu, Mehtap Erismis, Hafize Özmen Pınar Demirdag, Kemal Baykara, F. Arda Ölmez, Ergun Kaptan, Ahmet Zengin ve Pınar Şamlı katıldı.