Görünmek İçin Bir Adım Daha

Afyon Postası olarak biz bu yola çıkarken tek amacımız “patronsuz gazetecilik” yapmaktı. Patronsuz gazetecilikten kastım birilerinin bize dayattığı değil, bizim gördüğümüz ve inandığımız haberleri sizlerle sunmak oldu. Her geçen gün Afyon halkının samimiyetini ve inancını daha fazla hissetmeye başladık. Yoldan geçen amcanın bizi selamlamasından tutunda, evlerine akşam yemeğine davet eden teyzemizin samimiyetinden bahsediyorum aslında.

Sizin bu inancınız bizde hep daha fazlasını yapma istediği uyandırdı. Afyon halkına daha faydalı ne yapabilirizi düşünürken yeni projelerle, yeni görüşmeler yaparken bulduk kendimizi.

Uzun zamandır köşesinden dijitalleşme yolunda sizlere de destek olan Mask Ajans sahibi Şehriban Koluaçık ile Afyon Postası olarak çok yakında yeni bir projeye imza attığımızın müjdesini sizlere de duyurmak istedik.

Neler mi yapıacağız; yer aldığımız tüm dijital platformlarda görünür olmanızı sağlayacağız. İşletme ya da markanızın reklamını yapmak için yüksek meblağlar ödemenize gerek kalmadan tüm dijital alanlarımızı sizin hizmetinize sunacağız.

Sosyal medyada günlük 150 binden fazla trafiğimiz ve web Sitemizde yıllık 10 Milyon trafiğimiz ile sizi görünür yapacak yeni projelerle çok yakında karşınızda olacağız.