Yalçın Görgöz’ün açıklaması şöyle: 

ÜLKE GÜNDEMİNDE

Afyon Postası yayın hayatına başladığı günden bu güne çizgisini hiç bozmadı, değiştirmedi. Tarafsız, yansız ve objektif habercilik anlayışıyla hizmet veriyor. Afyon Postası, yaptığı doğru ve ilkeli habercilik anlayışıyla sadece Afyonkarahisar’ın değil ülkemizin gündeminde de yer almayı başardı. 

AFYON POSTASI DURUŞUYLA FARK YARATMIŞTIR

Sürekli halkla iletişim halinde olan, halkı dinleyen ve halkın taleplerini korkmadan, cesurca haberleştiren Afyon Postası, basın-yayın ve habercilik dünyasındaki duruşuyla “fark yaratmıştır”. Yanlı, taraflı yayın yapan basın sürekli küçülürken, 3 yaşındaki Afyon Postasının giderek büyüdüğünü görmek, doğru habercilik adına umut verici bir durumdur. Afyon Postası’nın 3. yayın yılını kutluyorum. Yayın hayatındaki başarılarının devamını diliyorum. 

DEVA PARTİSİ’NDEN AÇIKLAMA

Etik değerlere ve  hukuka uygun , doğru haber yapma, kişi haklarına ve özel hayata saygı, toplumun hassasiyetlerine özen gösterme  ve ilkeli habercilik anlayışı ile  yayın hayatı sürdüren  Afyon Postası’nın 3. Yaş günü kutlar yayın hayatında  başarılar dilerim.