Afyon Postası, günden güne büyümeye devam ediyor. Doğru, dürüst ve güvenilir haberleri anlaşılır bir şekilde süratle yayınlayarak halka bilgi veren Afyon Postası 2020 yılına damga vurmaya devam ediyor. 1 Ocak’tan 31 Haziran’a kadar Afyon Postası, 617 bin tekil kişi tarafından 1 Milyon 378 bin 374 defa ziyaret edildi. Bu kişiler Afyon Postası üzerinden 2 Milyon 113 bin defa sayfa görüntüledi.

REKOR ARTIŞ HAZİRAN AYI

Google verilerine göre Haziran ayında en dikkat çeken artış yaşandı. Sadece Haziran ayında 224 bin 705 kişi tarafından 397 bin kez ziyaret edildi. Bu kişiler Afyon Postası üzerinden tam 614 bin 604 defa sayfa görüntüledi.

TEŞEKKÜRLER AFYONKARAHİSAR

Gazeteden yapılan açıklamada, “Afyon Postası, Afyon’un gazetesi olma yönünde emin adımlarla ilerliyor. Bu memlekette yaşanan gelişmeleri, en anlaşılır şekilde, doğru ve dürüst bir biçimde sunmaya gayret ediyoruz. Bu gayretimiz çok şükür sonuçsuz kalmadı.  Afyonkarahisar’da yaşayan halkımızın teveccühü bunun en büyük göstergesi oldu. Bize güvenen bizi takip eden tüm okuyucularımıza teşekkür ediyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da en hızlı şekilde en doğru haberi Afyonkarahisar’a ulaştırmaya devam edeceğiz.” Denildi

Objektif habercilik anlayışımızla Google Analytics üzerinden alınan ziyaretçi sayılarımızı sizlerle paylaşıyoruz.