İşte gelen yanıtlar:

ZATEN GEREKEN BİLGİYİ VERİYORSUNUZ

Evet duydum. Güzel ve bilgilendirici paylaşımlar yapıyorsunuz. Takip ediyorum hatta ailecek takip ediyoruz. Sizden vakalar hakkında, kazalar hakkında haber bekliyoruz. Zaten gereken bilgiyi veriyorsunuz. 

AFYON İLE ALAKALI HABERLERİ SAYENİZDE DUYABİLİYORUZ

Evet, duydum. İnternetten takip ediyorum. Yerel bölgede iyi haberler yapıyor. Biz de takip ediyoruz, memnunuz. İnstagramda, Afyon’la alakalı haberleri sayenizde duyabiliyoruz. Baktığım zaman siyasi olsun ya da sosyal hayattaki haberlerden olsun her türlü haberi sağlıyorsunuz zaten. Teşekkür ediyoruz Afyon Postası’na.

İLÇE VE KÖYLERDEKİ OLAYLARI DUYMAK İSTERİZ

Takip ediyoruz. Her konuda bizleri bilgilendiriyorsunuz. Her türlü haberi bekliyoruz. Mesela en çok Afyon çevresindeki, ilçe ve köylerdeki olayları duymak isteriz. 

HALKI DAHA ÇOK DESTEKLEMENİZİ İSTERİZ

Çok duydum. Bizi destekledi kentsel dönüşümde, çok çok teşekkür ederiz. Afyon Postası iyi, güzel ve cesur haber yapıyor. Halkı daha çok desteklemenizi isteriz. Kentsel dönüşüm konusunu biliyorsunuz. Bu olayda sesimiz olursanız milyonlarca kez teşekkürler. 

SOSYAL AKTİVİTELERİN OLABİLECEĞİ HABERLER YAYINLANABİLİR

Yok, ben duymadım. Sayfanızı hiç incelemedim ama gündemle ilgili bilgiler olabilir. Afyon kültürel, sosyallik açıdan çok zayıf bir il. Sosyal aktivitelerin olabileceği haberler yayınlanabilir. Baktığınız zaman burada işletmeci arkadaşlarımız var. Bunların hepsi çok büyük sorunlarla karşılaşıyorlar. Denetimler çok sıkı tamam bu güzel bir şey ama denetimlerin yanında buradaki işletmeci arkadaşlara bazı kolaylıklar sağlanmalı veya yol gösterilmeli. Yani bu tarz sorunlarla ilgilenebilirsiniz aslında. Güzellik sektörü ile ilgili haberler yapabilirsiniz. Şahsen ben güzellik sektörü içerisindeyim. Güzellik salonlarının sorunlarını yansıtabilirsiniz. 

GÜNDEME IŞIK TUTUYORSUNUZ

İnternetten duydum. Afyon’un şu anki gündemine ben bazı konularda ışık tuttuğunu düşünüyorum. Afyon’un sorunları aslında kitlesel olarak Türkiye’nin de sorunları, küçük bir yansıması burası. Bence bu son dönemdeki mültecilerin durumu, onların problemleri, bizim onlara karşı problemlerimiz en büyük sorunumuz. Ekonomi mesela ama bunlara zaten bir şekilde değiniyorsunuz. 

AFYON’UN TANITILMASINI İSTERİZ

Güzel paylaşımları, yorumları var beğeniyoruz. Genellikle böyle Afyon’un tanıtılmasını, gidilecek olan, görülecek olan yerleri görmek isteriz. Sonuçta Afyon çok güzel bir memleket. Bir dünya yeni yapılan yerler var mesela uçan balonlar olsun bunun gibi buna dair şeyler olursa çok daha hoş olur diye düşünüyorum.