Öğrenci yurtlarının yoğun olduğu binlerce öğrencinin yaşadığı Erenler Mahallesi yakınlarında yaşayan kazlar önceki gün sabah saatlerinde Afyonkarahisar- Eskişehir yoluna inerek trafiğin aksamasına neden oldu. Kazları yolda gören araç sürücüleri belli süre yolda beklemek zorunda kaldı. Sürücüler herhangi bir kazanın yaşanmaması için arakadan gelen araçları uyardı. Kazların yol kenarında bulunan bir evde yaşadığı iddia edildi.

Kimi güldürdü, kimi düşündürdü

Kazların yola indiğini gösteren fotoğraflar sosyal medya üzerinden paylaşıldı.  Fotoğraflara ilginç yorumlar geldi. Abdurrahman Mesci isimli bir vatandaş “Kazların yayılacağı alanlara KYK lar ve beton yığını olarak doldurursanız sonuçlarına katlanacaksınız. Yakında sütü dahi eczaneden alacaksınız” derken, bir başka vatandaş “Polis ya da jandarma trafik görmüyor mu? Trafiği tehlikeye atan tekrarlı suçlar ceza gerektirir! 'Kazlara ceza kesilmeli'

İneğe ceza kesildiyse, kaza da kesilmeli

Rıza Evyurt isimli vatandaş ise “Otlayan ineğe ceza yazılabiliyorsa bu gazlara da yazılmalı. Erenlerden başlayıp Fethibey’i geçene kadar aynı sorun hep var.” Süleyman Dursun isimli vatandaş da “O da bir şey mi ?Trafikte ne hayvanlar görüyoruz” yorumunda bulundu.

Afyon Postası’nın Haberi.