Afyonkarahisar İl Emniyet Müdür yardımcısı Sadi Erkuni, Karabük Polis Okulu’na öğretmen Emniyet Müdürü olarak tayin olması nedeniyle bir veda yemeği düzenlendi.

Grand Özgül Termal Otel’de tüm kamu kurumlarının ilimizdeki müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirilen veda yemeğinde İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sadi Erkuni Afyonkarahisar’a ve dostlarına veda etti. Meslek yaşamını Karabük POMEM’de Öğretmen Emniyet Müdürü olarak sürdüreceğini belirten Sadi Erkuni, “Afyon’a 2014 yılında 1 yıllığına daire başkanı ile görüşerek gelmiştim. Görev sürem içerisinde kurumuma ve memleketime katkı sunmaya çalıştım. Bu nedenle buradaki görev sürem uzadı. Afyonkarahisar’ı ve Afyonkarahisarlılar’ı çok sevdim. Bu güzel şehrimizden üzülerek ayrılıyorum fakat hiç bir zaman bağını koparmayacağım. Burada güzel dostlarımız oldu. Kurum müdürlerimiz ile uyumlu bir çalışma yürüttük.   Bu günkü davet için de hepinize teşekkür ediyor, tüm Afyonkarahisar'a sevgilerimi, saygılarımı iletiyorum” dedi.

Resmi kurumların Afyonkarahisar’daki müdürleri tarafından hazırlanan hediye, tüm müdürleri temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner tarafından Sadi Erkuni'ye takdim edildi. Sadi Erkuni da tüm müdürlere günün anısına birer hediye takdim etti. Öner yaptığı konuşmada, “Afyonkarahisarımızda kurumlar arasındaki bu güzel birlikteliği görmek çok anlamlı ve çok da önemli. Her şey birlikte daha kolay. Sayın müdürümüze yeni görev yerinde başarılar diliyoruz” de

Grand Özgül Genel Müdürü Süleyman Çınaroğlu ise “Tüm kurum müdürlerimiz bizim için önem taşımaktadır. Böylesi anlamlı toplantılarda biraraya gelmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.