Temel atma töreni dün gerçekleşti. Burada konuşan Başkan Zeybek bu kreşten sadece sağlık çalışanlarının değil herkesin faydalanabileceğini söyledi. Zeybek şunları söyledi: 

“Halkımıza söz verdiğimiz gibi mahalle kreşleri projesinin ilkini, gece gündüz halkımız için emek veren pandemi kahramanlarına ithafen Devlet Hastanesi bahçemize yapmayı istedik. 500 metrekarelik bir alanda en az 150 çocuğumuzun eğitim görebileceği kreş binamızın ilk kazmasını vurmak için bir aradayız. Burada sadece sağlık çalışanlarımız değil, tüm halkımız faydalanabilecek. İnşallah peş peşe farklı mahallelerimizde kreşlerimizi birer birer hayata geçirmeye gayret sarf edeceğiz. En değerli varlıklarımız olan çocuklarımız için en iyisini yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

İLK KREŞ BİNASI HASTANEYE

Devlet Hastanesi içerisinde 500 metrekarelik bir alana yapılacak olan kreş binasında 150 çocuğumuz hem eğitim görecek hem de doyasıya çocukluklarını yaşayabilecek. Bilimsel temalı oyun bahçeleri ve kum havuzlarının da olacağı kreşlerimiz, çocuklarımızın el kol becerileri ve zihinsel aktivite gelişimine katkı sağlayacak. ‘Çocuk Kreşleri’ projesinin ilk kreş binası, en kısa sürede inşa çalışması tamamlanarak hizmete açılacak.