Memur İl Temsilcisi ve Büro Memur Sen Şube Başkanı Ali Keskin, Sağlık Sen Şube Başkanı Abdülkadir Hız,  Diyanet Sen Şube Başkanı Ömer Boyraz, Eğitim Bir Sen 2 Nolu (Üniversite) Şube Başkanı Vehbi Gülseren,  Ulaştırma Memur Sen Şube Başkanı Tahsin Hanlı, Bem Bir Sen Şube Başkanı Muhittin OK, Bayındır Memur Sen İl Başkanı Ahmet Koç, Kültür Memur Sen İl Başkanı Adalet Atacan, Genç Memur Sen İl Başkan Vekili Mustafa Cangür Pamuk’tan oluşan Memur-Sen heyeti, Afyon gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaretti bulundu.
Afyonkarahisar’da sendikalaşma çalışmalarının Türkiye ortalamalarının üzerinde bir seyirle, başarılı bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Ali Keskin, “İlimizdeki yetkili Sendika olarak Memur-Sen üyeleri olarak bizler memurların sendikal hakları adına mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu bağlamda sözleşmeli ya da kadrolu tüm çalışanlarımızın haklarının korunması adına çaba gösteriyoruz” dedi.
Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi ve Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali Keskin, "Basınımızı ziyaret edelim, basınımızla tanışıklığımızı artıralım düşüncesiyle ziyaret etmek istedik. Biz de aşağı yukarı sizlerle aynı işleri yapıyoruz. Haber değeri taşıyan olayları ve toplumun yararına olan şeyleri Afyonkarahisar'ın en büyük sivil toplum örgütü olarak biz de üyelerimiz ve onların ailelerine destekçi ve bilgilendirici hareketler yapıyoruz. Bizim düzenlediğimiz toplantıları, mitingleri topluma duruma açısından siz yardımcı oluyorsunuz. Basın açıklamalarımızı, yazılarımızı veya köşe yazılarımızı halka duyuran sizlersiniz. Ortak bir şekilde çalışıyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 
Türkiye genelinde %28 civarında olan memur sendikalaşma oranının Afyonkarahisar genelinde % 60’ları bulduğunu belirten Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Ali Keskin, “Bu yönden Afyonkarahisar olarak son derece iyi durumdayız. Ayrıca sendikalar olarak bizler AFAD ile ortak bir projeyi hayata geçirmeye çalışıyoruz. Afyonkarahisar'da özel bir arama kurtarma ekibi kurulacak ve Türkiye'de bu ekipten sadece 10 şehirde yer alacak. Bu projemizi de son derece önemsiyoruz” dedi. 
Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilciliği üyelerini Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nde Başkan Sezer Küçükkurt ile yönetim kurulu üyeleri, İsmail Akar, Hakan Dilek ve Faruk Kılınç ağırladılar.