Dilan Polat Estetik ve Güzellik Merkezi Afyonkarahisar Şubesi kapılarını Afyonkarahisar halkına açtı. Açılış törenine yediden yetmişe birçok vatandaş ilgi gösterdi. Törene Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın yanı sıra Afyonkarahisar Şubesi İşletmecisi Seçkin Yılmaz'da katılım sağladı. 2017 yılında Dilan Polat Güzellik Merkezlerinin kurucusu olarak bu alanda başarılı işlere imza atan Polat, ismini duyurmayı başardı. İş hayatının yanı sıra Instagram'da 3 milyonu aşan takipçi sayısıyla dikkat çeken Polat kısa sürede sosyal medyada ilgi odağı oldu.

"AFYON'DA 73'ÜNCÜ ŞUBEMİZİ AÇTIK"

Açılış töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Polat, Afyonkarahisar Şubesi'nin 73. Şubeleri olduğunu belirterek; "Dünya genelinde toplamda 73 şube olduk. Binlerce kadına istihdam sağlamanın gururunu yaşamaktayım. Burası çok kapsamlı bir güzellik merkezi. Lazer epilasyon, cilt onarımları, çatlak onarımları, cilt bakımları, kalıcı makyaj uygulamaları kısaca güzelliğe dair her şey burada mevcut." sözleriyle kendisini ifade etti.

Pandemi nedeniyle ilginin ne durumda olduğunun sorulması üzerine Polat: "Biz sonuç ve memnuniyet odaklı ilerlediğimiz için çok şükür her zaman talep oluyor. Birçok noktada şubelerimiz mevcut. Afyon'da da muhteşem iş ortaklarımız var harika bir aileyiz. Eminim burada bizim ismimizi çok güzel temsil edeceklerdir. Afyon'u ben de çok sevdim gerçekten, herkes çok sıcak kanlı gelen herkesin ayaklarına sağlık. Burada olduğum için çok mutluyum. Hollanda'da ve Almanya'da olmak üzere toplam 7 tane yurtdışı şubemiz var. Bundan sonraki hedeflerimiz dünya genelinde şubeleşmek istiyoruz." dedi.>>Afyon Postası'nın Haberi