Korona virüsü bir sağlık çalışanını daha hayattan kopardı. Bir dönem Afyonkarahisar’da Park Hayat Hastanesi’nde görev yapmış daha sonra ise aynı hastanenin kütahya şubesinde başhemşire olarak çalışan Nuran Arslan korona nedeniyle hayatını kaybetti.Sağlık camiasını yasa boğan hadise sonrasında Nuran Arslan’ın mesai arkadaşları duygularını sosyal medya hesaplarından paylaştı. 

BİRLİKTE MESAİ YAPMIŞTIK

Dr. Kemal Demirkırkan,  “İnsan sağlığı için her türlü riski göze alarak çalışan bir sağlık emekçisini daha Covit nedeniyle kaybettik. Birlikte mesai yaptığımız, halen Kütahya PARKHAYAT Hastanemizin Başhemşiresi görevini yürüten Nuran ARSLAN’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhumeye Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz.” Dedi

SENİ UNUTMAYACAĞIZ

Hastane müdürü Şükrü Tunçbilek ise şu mesajı paylaştı: “Afyon, Akşehir hastanelerimizde Başhemşirelik görevlerinde bulunan, Kütahya ParkHayat Hastanemizin Başhemşiresi, malum sürecin bir kahramanını daha kaybettik, çalışkan, neşeli, bilgili bir çalışma arkadaşımız..Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşallah seni unutmayacağız Nuran Arslan hanım, Başhemşirem.”

Nuran Arslan’ın cenazesini Antalya’da ebediyete uğurlanacağı öğrenildi.