Afyon Postası’nın Özel  Haberi.

Olay dün sabah, Et Balık Kurumu’nun yakınlarında yer alan henzemin geçişte meydana geldi. Amatör bir kamera tarafından kayıt altına alınan olay şöyle gerçekleşti: İddialara göre Eşrefpaşa mahallesi minibüs hattını süren bir şoför henzemin geçite geldiğinde, tren geçişi olacağı için bariyerlerin yolu kestiğini gördü. Trenin gelmesini bekleyemeyen şoför görenleri şaşkına uğratan bir davranışa imza attı.

TRENİN GEÇMESİNİ BEKLEYEMEDİ

Aracından inen şoför, henzemin geçitte  trafiği kapatan bariyer direklerini sökmeye çalıştı. Belirli süre direği sökmek için çaba sarf eden şoför, kısa süre sonra amacına ulaştı. Bariyer direğini söküp tren yolunun kenarına bırakarak yolu trafiğe açan minibüs şoförü, yolda geçiş yapmak için bekleyen araç sürücülerine devam etmelerini söyledi. O esnada kendiside aracına geçen minibüs şoförü, herkesin canını tehlikeye atarak tren yolundan geçiş yaptı. Minibüsün yoldan geçmesinden sadece saniyeler sonra trenin geçtiği görüldü.

HAYRETLER İÇERİSİNDE KALDI

Görüntüleri kayıt altına alan vatandaşlar ise hayretler içerisinde kaldı. Kendi aralarında konuşan vatandaşlar “Minibüsçü bu serseri ya. Kaza oldu mu kaza oldu diyorlar. Tren geçecek yolu trafiğe açtı.” şeklinde konuşmalar görüntülere yansıdı.

GEREKEN CEZA VERİLMELİ

Minibüs şoförünün bu davranışının yer aldığı video kısa sürede internette  yayıldı. Vatandaşlar bu şoföre tepki gösterdi. Emniyetin olayla ilgili soruşturma başlatması bu şoförere gerekli cezanın verilmesi bekleniyor.