Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası’nda Olağan Genel Kurul heyecanı yaşanıyor. Şehir merkezindeki bir otelde gerçekleşen genel kurula ilgi yoğun oldu. Genel kurulun yapıldığı salon tıka basa doldu. Genel Kurulda Divan Başkanı ESOB Başkanı Abdülkadir Konak seçildi. Genel Kurulda Yönetim Kurulu Faaliyet Raporları ve Denetim Raporları okundu. 

TAHMİNİ BÜTÇE:

2022-2025 Çalışma Raporu okundu. Bu raporda tahmini bütçenin 347 Bin TL olduğu belirtildi. 

BAŞKANIN MAŞI AÇIKLANDI

Genel Kurulda Yönetim Kurulu Başkanı için aylık maaşın 4250 TL olduğu açıklandı. 

Toplantı başı huzur hakkı ödemelerinin ise 200 TL olduğu açıklandı. 

17 YIL GÖREV YAPTI

Mevcut Başkan Ahmet Tan’a burada plaket verildi. Ahmet Tan 17 yıllık görev süresinin sona ermesiyle birlikte bir konuşma yaparak özetle şunları sunları söyledi: “2005’de beni seçtiniz. 2022’de ben yeter dedim. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İşlerinizde başlar dilerim. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Genel kurulumuz hayırlı olsun”

354 ESNAFIMIZA 354 BİN TL CAN SUYU OLDUK

Daha sonra ise Oda Başkanlığına aday olan Suat Uygur kürsüye gelerek şunları söyledi: “Birlik beraberlik için gezi turları düzenledik. Pandemide esnafımıza 1000 TL destek bulunması için başkanımızda talepte bulunduk. Talelerimiz doğrultusunda 354 esnafımıza 354 bin liralık can suyu olduk. Evi kira olan 100 esnafımıza 400 TL katkı sağladık. Düğünlerde cenazelerde yanınızda olduk. Bir çok sorumluluk projesine imza attık. Huzur evinde yaşlıların traş ihtiyacını karşıladık. Zor durumda esnafımızın düğün salonu giderlerini karşıladık. Kapı kapı dolaştık. Esnaf ve sanatkarımızı ziyaret ettik. Etmeye devam edeceğiz. Allah izin verirse göreve geldiğimiz gün birleştirici bir yönetim tarzı izleyeceğiz. Esnafımızla ilgili eğitim ve seminerlere önem vereceğiz. Bölgesel toplantılar gerçekleştireceğiz. Kurumsal bir oda haline geleceğiz. Ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız. Ahmet Abimize ve bugüne kadar odamıza emeği geçenlere teşekkür ediyorum”

Daha sonra seçimler geçildi. Seçimde tek aday olan Suat Uygur’un listesi şöyle: 

Yönetim Kurulu Başkanı Suat Uygur

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri

Mustafa Arık

İbrahim Güngör

Mustafa Kırmızı

Sevim Gök

Şükrü Dumanlıdağ

Ahmet Çınaklı

Denetim Kurulu Asil

Nazmiye Ceylan 

Osman Türk

Hakan Uysal

-Afyon Postası'ndan Nail Azbay genel kurulu takip ediyor.