Afyonkarahisar şehir merkezinde bulunan Karaman İş Merkezi sahipsiz kaldı. İş merkezinde Afyonkarahisar Belediyesi hizmet birimlerinin dışında Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, KOSGEB, Ticaret İl Müdürlüğü, TKDK gibi kamu kurumları halka hizmet veriyor. Sadece kamu kurumlarıda değil aynı zamanda Şehit ve Gaziler Derneği, Gazeteciler Cemiyeti, Muhtarlar Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarınında hizmet verdiği bir yer olan Karaman İş Merkezi’nde çalışan personeller 3 aydır maaş alamadığını söyleyerek iş bıraktı. Ayrıca iş merkezindeki asansörlerde elektrik faturalarının ödenmemesinden dolayı çalışmamaya başladı.  İş merkezinde belli süredir temizlik çalışmalarınında yapılmadığı öğrenildi. 

NEDEN BÖYLE OLDU?

Edinilen bilgilere göre Karaman İş Merkezi’nin yöneticisi olan Muhittin Ok’un tutuklu olduğu bu yüzden sıkıntı yaşandığı bildirildi. Aynı zamanda Afyonkarahisar Belediyesi’nde mezarlıklar sorumlusu olan Muhittin Ok, Muhittin Ok,  Afyonkarahisar'da kurdukları çağrı merkezi üzerinden Türkiye genelinde faaliyet gösteren 5 bin 321 esnafı Google'da üst sıralara çıkarma vaadiyle dolandırarak 1 milyon 271 bin 900 lirasını aldığı iddiasıyla tutuklanan 5 kişiden biriydi. 

HAMİLE VE ENGELLİLER BÜYÜK SIKINTI YAŞIYOR

Kamu kurumlarında çalışan ya da bu kamu kurumlarına gelen engelli, hamile gibi birylerin asansörlerin çalışmamasından dolayı büyük sıkıntı yaşadığı bu yüzden yetkililerin bir an önce bu iş merkezi için devreye girmesi bekleniyor. >>Afyon Postası'nın Özel Haberi.