11-12 Eylül tarihlerinde Afyonkarahisar’da düzenlenecek şampiyonaya Afyonkarahisar Belediyesi'nin destekleriyle katılacak Milli Sporcumuz Irmak Yıldırım, “Eylül ayını iple çekiyorum. Afyonkarahisar Belediyesi’nin destekleriyle ülkemi temsil etmek benim için büyük bir gurur. İnşallah şampiyonaya iyi hazırlanıp, bana güvenen insanları mahcup etmeyeceğim” dedi.

“EYLÜL AYINI İPLE ÇEKİYORUM”

2018 yılından itibaren yurt dışında yarışlara katıldığını belirten Milli Sporcu Irmak Yıldırım,”11 yaşımdan itibaren birçok motosiklet yarışına katıldım. En son Avrupa ve Balkan Şampiyonalarında ülkemi temsil ettim. Bu alanda hedeflerim var. Antrenmanlarımı sürdürüyorum. Kendimi sürekli geliştiriyorum. Avrupa ve dünya şampiyonalarında başarılı olup kupalar kazanmak istiyorum. Şimdiden Eylül ayını iple çekiyorum. Afyonkarahisar Belediyesi’nin destekleriyle ülkemi temsil etmek benim için büyük bir gurur. İnşallah şampiyonaya iyi hazırlanıp, bana güvenen insanları mahcup etmeyeceğim” dedi.

ÜLKEMİZİ AVRUPA VE BALKAN ŞAMPİYONALARINDA DA TEMSİL ETTİ

Motor sporlarının en gözde organizasyonları arasında yer alan Dünya Motokros Şampiyonası’nın Kadınlar sınıfında milli sporcu Irmak Yıldırım, ülkemizi temsil eden ilk Türk sporcu olacak. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleşecek Dünya Motokros Şampiyonasında mücadele edecek en genç kadın yarışçı unvanını da alacak olan Yıldırım, Avrupa ve Balkan Şampiyonalarında da ülkemizi temsil etti. 16 yaşındaki milli sporcu, 2017 yılından itibaren Türkiye Şampiyonalarına katılıyor.