Afyonkarahisar Belediyesi "Eğitime Destek " projesi kapsamında kriterlere uyan öğrenci velilerine banka kartları dağıtılmaya başlandığını duyurdu. 

İlk ve ortaöğrenim fark etmeksizin Mayıs ayı dâhil beş ay boyunca 125 TL olacak bursun ilk ödemesi Ocak ayından itibaren öğrencilerin hesaplarına yatacak. Burs desteği, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini kapsıyor. Burslardan ihtiyaç sahibi olmak şartıyla; öksüz, yetim, şehit ve gazi çocuğu, kendisi yüzde 40 ve üzeri engelli olan öğrenciler, anne ve babası resmi ayrı olup ihtiyaç sahibi olan öğrenciler ile diğer ihtiyaç sahibi öğrenciler faydalanıyor.  

"AİLELERE VE ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN"

Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yürütülen kart dağıtımı Beyaz Masa Birimi aracılığıyla yapılırken, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de çalışmaları yerinde gördü. Başkanımız, burs desteğinin hayırlı olmasını temenni etti. Başkanımız Zeybek, burs desteğini almak için gelen ailelere kart dağıtımını bizzat kendi yaptı.

1343 ÖĞRENCİYE AYLIK 125 TL YATACAK

Bu yıl ki eğitime destek bursuna 1437 başvuru olduğunu hatırlatan Başkan Mehmet Zeybek, “Eğitim Komisyonu’ndaki arkadaşlarımızın çalışmaları doğrultusunda Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi 1343 öğrencimizin hesaplarına Mayıs ayına kadar 125 TL yatacak” dedi. Eğitime desteklerin devam edeceğini vurgulayan Başkan Zeybek, çeşitli projeler ile yüzleri güldürmeyi sürdüreceğiz mesajı verdi.