Belediye Meclisi, 01 Temmuz Cuma günü saat 19’da toplanacak. Meclisin gündemi oldukça yoğun. Gündem maddeleri arasında yer alan su fiyat tarifesinin yeniden belirlenmesi teklifi dikkat çekiyor. Bu teklif maddesi Afyon’da suya zam mı yapılacak söylentilerine neden oldu. Öte yandan 2022 yılı gider bütçesine ek ödenek verilmesi teklifi de meclis gündeminde yer alacak. Bir başka gündem ise İl dışı cenaze nakli ücret tarifesinin yeniden belirlenmesi konusu olacak.

Diğer gündem maddeleri şöyle:

TİYATRO SALONU ÜCRETİ BELİRLENECEK

Belediye Şehir Tiyatrosu salonunun (eski RAM) 2022 yılında uygulanacak tahsis ücretinin belirlenmesi talebi hakkında teklif.

BELEDİYE 26 MİLYON KREDİ KULLANACAK, GES YAPACAK

Belediyemiz 1,3 MW Güneş Enerji Santrali Yapım İşi için İller Bankası Anonim Şirketinden ¨ 26.000.000,00 (yirmialtımilyon) kredi kullanılması, sözleşme yapmak ve imzalamak üzere Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK’e yetki verilmesi hakkında teklif.

GASTRONOMİ KONGRESİ KONUSU

Belediyemiz tarafından 6-9 Ekim 2022 tarihleri arasında VI. Uluslararası Gastronomi Turizm Araştırması Kongresi düzenlenmesi, Belediyemiz ile paydaş kurumlar arasında protokol yapılması ve yapılacak protokolü imzalamak üzere Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK’e yetki verilmesi hakkında teklif.

GASTRO LEZZET FESTİVALİ 6-9 EKİM…

Belediyemiz tarafından 6-9 Ekim 2022 tarihleri arasında 4. Uluslararası Gastroafyon Lezzet Festivali düzenlenmesi, Belediyemiz ile paydaş kurumlar arasında protokol yapılması ve yapılacak protokolü imzalamak üzere Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK’e yetki verilmesi hakkında teklif.

BASKETBOL TURNUVASI

Belediyemizce Temmuz Ayı içerisinde 3*3 Basketbol Turnuvası düzenlenmesi, kazanan sporculara ödül verilmesi hakkında teklif.