Toplantıya ATSO Yönetim Kurulu Başkanı ve ABYD Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Serteser, ABYD Onursal Başkanı H. Hakkı Özsoy, Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Küçükkurt, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Kılınç, İsmail Akar, M. Emin Birliktir, Mehmet Emin Güzbey, Ömer Elçi ile Dernek Denetim Kurulu Üyesi ve ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker katıldı. 

Toplantı hakkında bilgi veren ABYD Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Küçükkurt, “Afyonkarahisar Basın Yayın Derneğimiz’in Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri olarak bugün Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın Değerli Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’in konuğu olduk. Her hafta rutin olarak yaptığımız değerlendirme toplantılarımızı bugün Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız’ın nezih, güzel binasında gerçekleştiriyoruz. Konukseverlikleri için başta ATSO Yönetim Kurulu Başkanımız Hüsnü Serteser olmak üzere, tüm ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri’ne, tüm ATSO Meclis Üyeleri’ne, tüm ATSO personeline teşekkürlerimizi sunuyoruz. Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği,  ilçelerle ilimiz merkezinin dayanışmasını, kaynaşmasını sağlamlaştırmak ve etkin hâle getirmek amacıyla yeni başlattığı projesini hayata geçirmeye başlıyor. Afyonkarahisar Valiliğimiz’in öncülüğünde Kaymakamlıklarımız, Belediye Başkanlıklarımız ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleştirilmesi planlanan bu ilçe buluşmalarında, Afyonkarahisar’ın ilçelerinin, beldelerinin ve diğer yönetim birimlerinin yaşadığı sıkıntı ve sorunları hem ilimiz gündemine taşımak, hem de ilimizin değerli yöneticilerine aktarmak amacındayız” dedi. 

Projenin yararlı olacağına inandığını kaydeden Küçükkurt, “Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız ile Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifimiz’in değerli Başkanları’nın aynı zamanda Derneğimiz’in Yönetim Kurulu Üyeleri olmaları, bizlere büyük bir avantaj sağlıyor. Şehrimizin tüm ilçeleri ile birlikte daha ileri gitmesi için tüm idari birimlerimizle beraber neler yapılabileceğini ortaya koyacağız. Çalışmamıza destek veren başta Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’e, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Hüsnü Serteser’e, Afyonkarahisar Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı M. Emin Birliktir’e, bu çalışmaya gönül veren herkese teşekkür ediyorum. Bu projenin ilimiz için büyük hizmetlere vesile olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de “Şehrimizin basın hayatının önemli derneği olan Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt’u ve tüm Yönetim Kurulu Üyeleri’ni Odamız’da misafir etmekten mutluluk duyuyorum. İki hafta önce yaptıkları ziyarette, Yönetim Kurulu toplantılarının bir tanesini Odamız’da düzenleme konusunda kendilerine bir davetim olmuştu. Sağolsunlar, davetimize icabet ettiler. Önemli projelerimizi başlatmak üzereyiz. Ben de Dernek’in Yönetim Kurulu Üyesiyim. Geçtiğimiz günlerde Sayın Valimiz Gökmen Çiçek Bey’i ziyaret ettik. İlçe Buluşmaları adı altında Derneğimiz’in tüm ilçelerimizde tanışma ve sorunları dile getirme toplantısı düzenlemek istediğini arz etmiştik. Çok memnun olmuştu. Hatta ‘İmkan elverdiği ölçüde ben de bu toplantılara katılırım’ demişti. Sayın Valimiz’e teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 

İlçe Buluşmaları’nın ilk toplantısının Sandıklı’da düzenleneceğini kaydeden Serteser, “Bugün netleştirdiğimize göre 18 Ağustos 2020 tarihinde Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl Bey’in ev sahipliğinde misafir olacağız. Sandıklı’daki gazeteci dostlarımızla, Valimiz, Belediye Başkanımız, Kaymakamımız, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız, Ticaret Borsası Başkanımız, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanımız ve Oda Başkanlarımız ile birlikte Sandıklı’yı konuşacağız. İnşallah bu toplantılarımız hayırlara vesile olur ve şehrimize katkıda bulunur” dedi.