Afyonkarahisar Barosu’nun yönetiminde gerçekleşen değişimden sonra faaliyet alanlarıda değişmeye başladı. Afyonkarahisar Barosu dün tarihinde ilk kez “Cumhuriyet Balosu” etkinliğine imza attı. 

BARO BAŞKANI KATILMADI, YENİ YÖNETİM TAM KADRO ORADAYDI

Cumhuriyet’in kurulduğu topraklar olan Afyonkarahisar’da düzenlenen bu etkinliğe 200’e yakın kişi katıldı. Bazı avukatlar gece eşleri ile birlikte katılırken Baro Başkanı Tugay Şahin’in bu etkinliğe katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Geceye Afyonkarahisar Barosu  Yönetim Kurulu Üyeleri  Av. Nurettin Demir, Av. Abdurrahman Kalaycı, Av.Yunus Pektaş, Av.Sedat toprak, Av. Huriye Çiçek Mihrioğlu, Av. Gonca Alhan Okyar, Av. Esra Yılmaz Kocabaş katıldı.

MUSTAFA KEMAL’İN SEVDİĞİ ŞARKILAR GECEYE RENK KATTI

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan gecede avukatlar tarafından oluşturulan Afyonkarahisar Barosu Korosu, Türk Sanat Müziğinden ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan eserleri sahneledi. 

VALS VE ZEYBEK GÖSTERİLERİ BEĞENİ TOPLADI

Mini konserin ardından gece, avukatların eşleri ile hazırladıkları dans gösterileri ile devam etti. Vals ve zeybek gösterileri ile sahne alan dans topluluğu, izleyenlere güzel dakikalar yaşattılar.

HEP BİRLİKTE MARŞ SÖYLEDİLER

Yemeğin ardından Türk Sanat Müziği konseri ile devam eden gece, Türk Bayrakları eşliğinde marşlar söylenerek ve hatıra fotoğrafı çektirilerek son buldu.