Afyonkarahisar’ da yapılan tüm bölgenin en büyük ve en Modern Sanayi Sitesi olmaya adayı olma yolunda dev adımlarla ilerleyen Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinde başkanlık heyecanı vardı.
 Afyonkarahisar’da inşa edilen ve küçük esnafın kendi işini yapmasına olanak sağlayacak S.S Afyonkarahisar Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinde seçim heyecanı vardı. Kooperatif üyelerinin iştiraki ile gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Hakan Dilek oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi. Kooperatif üyelerine teşekkür eden Dilek, üyelere ayrıca şu ana kadar yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.  Dilek; “ Modern Sanayi sitemizi birçok Kamu kurum ve kuruluşların üst düzey yöneticileri ziyaret etti. Hepsine ziyaretlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim. Esnafımız için yani sizler için 100 milyon TL değerinde yatırım yaptık.  Afyonkarahisar’a yaptığımız sanayi sitesi tüm bölgenin en büyük ve en Modern Sanayi Sitesi olmaya aday.  Afyonkarahisar olarak sanayide olmamız Türkiye ekonomisi için büyük önem arz etmektedir buda siz değerli üyelerimizin sayesinde olacaktır. Birlikte çalışarak hem şehrimiz ekonomisine hem de ülke ekonomisine çok büyük katkı sunacağımızdan hiç şüphem yoktur. Sizlerle birlikte yatırımcıları Afyonkarahisar’a çekerek şehrimizi ekonomide öncü şehirlerarasına katacağız.”

Küçük esnaf ülkenin bel kemiği

Küçük esnafın ülkeni bel kemiği olduğunu belirterek genel kurulda konuşmasını sürdüren Dilek; “Esnafımızın daha nitelikli iş yapabilmesi ve çıkarak yetiştirebilmesi için sanayi esnafımıza en modern, en kullanışlı hali ile inşa ettik.256 sanayici esnafımız var.  Herkesin 4 gözle kuraların çekilip iş yerlerini açmasını sabırsızlıkla beklediğini biliyorum. Kiracı esnafın büyük bir umudu olduk. En kısa zamanda da bitirip teslim etmeyi taahhüt ediyoruz. Türkiye ekonomisi her geçen gün büyümeye devam ediyor. Bu büyümede Afyonkarahisar önemli bir merkez üs halini alacak” 

Savunma sanayisini ön planda tutan bir kolej

Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi içerisine Savunma Sanayi, Lokomotif, yenilebilir enerji konusunda bir kolej yapılacağını da belirten Dilek; “Sanayi Sitemizin içerisine savunma ve havacılık sanayini hep ön planda tutacağımız bir kolej yapmayı planlıyoruz. Kooperatifimiz öncülüğünde Savunma Sanayi adımlarımızı atmak istiyoruz. Diğer yandan Türkiye’de son dönemde savunma alanında zaten olağanüstü gelişmeler yaşanıyor. Afyonkarahisar sanayisi, makine ve aksamları, otomotiv yedek parça, değirmen makineleri, tarım makineleri, araç üstü vinç ekipmanları, gıda makineleri, asansör imalatı gibi sanayi kollarında kendini dünyaya ispatlamada büyük adımlar attı. Bu atılan adımlarda Modern Sanayi sitemizin siz değerli üyeleri büyük rol oynadı.