Afyonkarahisar bugün iki vatan evladını şehit verdi. İlk şehit haberi Zeytin Dalı Harekat Bölgesi’nden geldi. PKK/YPG'li teröristlerin açtıkları ateş sonucu Şehit Deniz Piyade Yüzbaşı Celalettin Özdemir şehit oldu. 34 yaşında olan Özdemir’in Dinar nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı’ndan yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi: “Olay sonrası teröristlere ait belirlenen hedefler meşru müdafaa hakkı kapsamında bölgedeki ateş destek vasıtalarımız ile derhal ateş altına alınmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz.'

İSCEHİSAR’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Bir diğer acı haberde Hakkari’den geldi.  Terör örgütü PKK mensupları Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde havan saldırısı gerçekleştirdi. Saldırı sonrasında 3 askerimiz şehit oldu. O askerlerden bir tanesi Afyonkarahisarlı piyade sözleşmeli er Servet Akkuş olduğu öğrenildi. Akkuş’un İscehisar ilçesine bağlı Çalışırlar köyünden olduğu öğrenildi. Acı haber ailesine ulaştı.  Şehit Piyade Er Servet Akkuş'un 2 yıl önce göreve başlamıştı.

 

Başımız sağolsun Afyonkarahisar…