Fakültenin kurulduğu günden bu yana önemli yol kat ettiğini vurgulayan  Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri (AFSÜ) Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Köroğlu, “Göreve geldiğimden bu yana Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Nurullah Okumuş’un önderliğinde güzel çalışmalara imza attık. Fakültemizde birçok eksikliği giderdik ve gidermeye de devam ediyoruz. Son olarak laboratuarlarımız tamamlandı ve öğrencilerimizin kullanımına hazır hale geldi. Tüm emek verenlere teşekkür ederim” diye konuştu.

“Öğrencilerimizi alanlarında donatıyoruz”

Programda Fakültenin eğitim anlayışına değinen Köroğlu, “Fakültemizde, sonuç odaklı eczacılık eğitimin planlanması ve mezuniyet sonrasında mesleğe uyum aşamaları hem Türkiye genelinde hem de dünyadaki gelişmelerle bağlantılı şekilde sürdürüleceği için, öğrencilerin özellikle bu yeni yapılanmanın avantajlarından yararlanması gerçekleştirilecektir. Sonuç itibariyle bütün bilgi birikimimiz, donanımımız ve heyecanımızla öğrencilerimizle buluştuk ve onları alanlarında donatacağız” şeklinde değerlendirmede bulundu.

“Çok kısa sürede aşama kaydettik”

“Öğretim elemanı kadromuzun, yeni kurulan bir üniversite için çok kısa bir süre içinde aşama kaydetmesi dikkat çekicidir” diyen Köroğlu, “Hem üniversite hem de fakülte yönetim kadromuz özverili, yapıcı, farkındalık yaratmayı ilke edinmiş, kurumunu çağdaş ve dünyadaki eczacılık eğitiminin gerektirdiği görev ve sorumlulukların bilincinde hareket etmeye yönlendirmiştir” şeklinde konuştu.

Köroğlu programda meslek yaşamındaki anılarından da bahsetti.

Yayın sonrası Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri (AFSÜ) Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Köroğlu’nun Dekanlık görevine asaleten atanması nedeniyle çiçek takdim etti. 

Yayın gün anısına çekilen fotoğraflar ile son buldu.