AFSİAD Yönetimi, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Metin  İplikçioğlu, Kadir Sayın, Akif İşbilir, Abdurrahman Alp, Kamil Ayvalı ve Adnan Demirel’i kabul etti.Yapılan ziyarette şehre yeni dönemde yapılacak projelerden ve  genel yatırım   planlaması projeleri görüşüldü.

TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek yaptığı konuşmada “İlimizdeki ekonomi ile ilgili  sivil toplum örgütlerinden birisi olan AFSİAD’ın bu tebrik ziyaretinden dolayı AFSİAD heyetine ayrı ayrı teşekkür ederim, ayrıca bu vesile ile AFSİAD üyelerinin de başarılı çalışmalarının devamını dilerim” diye konuştu.

“SİZE DESTEK OLACAĞIZ”

AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ise, Zeybek’e desteklerini ifade ederek,  “31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilmenizden dolayı sizi kutluyoruz. Her zaman sizlere destek olmaya da devam edeceğimizi bildirir, Belediye Başkanlığınızın tekrar hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz .”diye konuştu.