Yerel seçimler nedeniyle MHP heyeti seçim çalışmalarına devam ediyor. MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya,  Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Gönül Ar Güngör, belediye ve il genel meclis üye adayları ile birlikte ilk olarak Kuyumcular Odasını ziyaret ettiler. MHP heyetini Kuyumcular Odası Başkanı Hayrettin Güzebey ve yönetimi karşıladı. Ziyaretten memnun olduklarını söyleyen Güzbey, önümüzdeki yerel seçimlerde MHP Adayı Fatih Çetinkaya’ya başarılar diledi. Çetinkaya ise yerel de “yürüyen değil, koşan bir Afyonkarahisar düşünüyoruz “ diyerek seçilmeleri durumunda neler yapacaklarını anlattı.  

“HAYVAN DİNLENDİRME İSTASYONU YAPACAĞIZ”

Milletvekili Mehmet Taytak ise “kamp merkezi” ve “hayvan dinlendirme istasyonu” projeleri hakkında bilgiler verdi. Taytak, “Bir futbol takımı 10-15 gün gibi bir kamp süreci geçiriyor. İlimizdeki maliyetleri 400 bin civarındadır. Yabancı takımların maliyeti ise 1 milyon TL’yi buluyor. Bizim düşündüğümüz kamp merkezi projemiz 300 takımlık bir projedir. Buranın mevsimsel olarak uygun olduğunu tespit edilmiş. Bu olduğunda otellerimiz daha rahat çalışacaklar. Ve ilimize önemli bir katkı sağlanmış olacak. Diğer bir proje çalışmamız ise hayvan dinlendirme istasyonudur.  Uzun yıllar düşünülen ama bir türlü faaliyete geçmeyen hayvan dinlendirme istasyonudur.  Afyon dışarda sadece lokumu ve soğuğu ile tanınıyor. Bütün Ege’den geçen hayvanlar burada dinlendirilecek.  Bu da yeni bir pazar oluşumu sağlayacak ve bölgemiz ihya olmuş olacak” dedi.

TAYTAK, FATİH ÇETİNKAYA’YA DESTEK İSTEDİ

MHP Heyeti daha sonra Uzun Çarşı’da bulunan esnafı ziyaret etti. Heyet esnafın ve vatandaşın talep ve isteklerini dinleyerek not aldı. Milletvekili Taytak’ta Belediye Başkan Adayları Fatih Çetinkaya’ya oy isteyerek MHP’nin üretken belediyecilik anlayışı ile Afyonkarahisar’a katkı sunacak projeleri hayata geçireceklerini ifade etti. Heyetin ziyaretteki son durağı ise Mevlevi Konağı oldu.