Afyon Postası’nın Analiz Haberi.

17 ŞUBAT’TA CUMHURBAŞKANI GELDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı 25 Ocak’ta Afyonkarahisar’a gelen ilk devlet büyüğü oldu. 17 Şubat tarihinde ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geldi. Erdoğan, 118 Tesis – 1 Milyar 173 Milyon TL’lik tesislerin açılışını gerçekleştirdi. 15 Mart tarihinde ise Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Afyonkarahisar’daydı.

ENERJİ BAKANI 3 KEZ GELDİ

19 Mart, 1 Mayıs ve 19 Haziran’da Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Afyonkarahisar’a 3 kez gelerek bakan düzeyinde en fazla şehre gelen isim oldu.

SAYIŞTAY BAŞKANI AFYON’DAYDI

20 Mart tarihinde Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, 22 Mart’ta Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’de 12 Nisan’da Afyonkarahisar gelen isimlerdendi.

SOYLU, 2 KEZ AFYON’A GELDİ

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den sonra en fazla şehre gelen ikinci bakan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oldu. Soylu, 8 Haziran ve 2 Eylül tarihlerinde Afyonkarahisar’a geldi.

PAKDEMİRLİ VE KASAPOĞLU’DA AFYON’A GELEN İSİMLERDENDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Dünya Motokros Yarışları için 8 Eylül tarihinde Afyonkarahisar’a gelen bir diğer isimdi. Yılın son ayında ise Afyonkarahisar Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ağırladı. Pakdemirli bir takım temaslar kurmak üzere 6 Aralık tarihinde şehre geldi.