Yunus Emre Mahallesinde bulunan meydanda düzenlenen programda konuşan Başkan Mustafa Çöl; “Çok kıymetli Yunus Emre Mahallemizin sakinleri, yaklaşık iki yıl önce söz verdiğimiz ve şimdiki  para ile 15 Milyon gibi bir bütçe ile mahallemize kazandırdığımız SANJET’in hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Cenab-ı Allah mutlu, huzurlu ve sağlıklı günlerde kullanmayı nasip eylesin. Yunus Emre Mahallemize ne kadar hizmet etsek azdır. Mahallemiz adına bu gün bir milattır. İnşallah bu ve bu gibi güzel günlerde sizlerle tekrar buluşmak nasip olur. Hayırlı ve mübarek olsun inşallah.” dedi

Yunus Emre Camii hocamızın açılış münasebetiyle duasından sonra açılan sıcak su vanası ile Yunus Emre Mahallemize sıcak su ile buluşarak, ilçemizde SANJET ısınma sezonu resmen başlamış oldu. Isınma sezonun açılması dolayısıyla vatandaşlarımıza helva ikramını Başkan Mustafa Çöl ve İlçe Kaymakamımız Eflatun Can Tortop tarafından gerçekleştirdi.

Programın akabinde mahallede bulunan kahvehanede vatandaşlarımız ile sohbet eden Başkan Mustafa Çöl, yapılan bu hizmetlerden dolayı vatandaşlarımızın teşekkür ve tebriklerini kabul ettiler.