Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel hâle getirilen ve bu yıl 14’üncüsü düzenlenen ATSO Spor Oyunları’nın Kapanış ve Ödül Töreni, ATSO hizmet binasında gerçekleştirildi. Törene Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip Özdemir, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Genel Sekreteri Öğretim Görevlisi Ziya Kutay Erşen, Afyonkarahisar Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ömer Mahmut Erdoğan, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Özer, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kaygısız, ATSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden Fahrettin Kayar, Afyonkarahisar Belediyesi’ni temsilen Spor Tesisleri Sorumlusu İbrahim Yılmaz ile müsabakalara katılan firmaların temsilcileri katıldı.

14. ATSO Spor Oyunları Kapanış ve Ödül Töreni’nin açılış konuşmasını yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şükrü Köse, “Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hüsnü Serteser, bugün burada olmayı çok istemesine rağmen aramızda yer alamadı. Başkanımız, ani gelişen bir programla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası Genel Kurulu’na katılmak üzere Almanya’ya gitti. Başkanımız’ın hepinize çok selâmı var, teşrifleriniz için teşekkür ediyor” dedi.

ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON

ATSO Spor Oyunları’nın Afyonkarahisar’ın önemli bir organizasyonu hâline geldiğini hatırlatan Köse, “14 yıldan bu yana ara vermeden sürdürdüğümüz ATSO Spor Oyunları, ilimizin önemli bir spor organizasyonu hâline gelmiştir. Zafer Haftası’nda siz değerli il protokolümüzün katılımıyla açılışını gerçekleştirdiğimiz 14.ATSO Spor Oyunları’nın bu seneki tanıtım faaliyetlerine Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz da destek vermiştir. Sayın Valimiz’e bu nedenle teşekkür ediyoruz. ATSO Spor Oyunları, hem kamuoyundaki spor farkındalığını artırıyor; hem de sahada kıyasıya rekabet eden firmaların, birbiri ile iletişimlerini de kuvvetlendiriyor. Bu yönüyle spor alanındaki bu güzel organizasyonun, uzun vadede firmaların ekonomi alanındaki temaslarını da artıracağını düşünüyoruz” diye konuştu.

REKABET VE CENTİLMENLİK BİR ARADA

Köse, konuşmasında şu vurguları yaptı:

“ATSO Spor Oyunları hakkında vurgulamamız gereken başka bir önemli konu ise, rekabet sırasında centilmenliğin elden bırakılmamasıdır. Bireysel müsabakalarda da, takım branşlarında da amatör sporcular, organizasyonun ruhuna uygun hareket etmiş; müsabaka sonunda tokalaşarak birbirlerini tebrik etmişlerdir. Bu yıl, galip takımların mağlup takımlara madalya takdim etmesi de organizasyonun ruhunu görünür kılmıştır. Sözlerime son verirken ATSO Spor Oyunları’nda dereceye giren tüm firmalarımızı ve sporcularımızı kutluyorum. Bu güzel organizasyonun gerçekleşmesine katkı sağlayan tüm sponsorlarımıza, ATSO Spor Oyunları Komisyonu’na, bizi ATSO Spor Oyunları’nın Açılış ve Kapanış Törenleri’nde yalnız bırakmayan il protokolüne teşekkür ediyorum.”

SPOR ALANINDA FARKINDALIK ARTIYOR

ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci de, ATSO Spor Oyunları’nın her geçen yıl büyüyen ve ses getiren bir hüviyete sahip olduğunu aktardı. Merdivenci, “2006 yılında başlayan ve bu yıl 14’üncüsünü düzenlediğimiz ATSO Spor Oyunları, her geçen yıl büyüyen, ses getiren, spor alanında farkındalığı artıran bir hüviyete büründü. Üye firmalarımız ATSO Spor Oyunları müsabakaları münasebetiyle hem kıyasıya rekabet içine girdi; hem de firma temsilcileri birbirilerini tanımaya fırsat buldu. Böylece üyelerimiz arasındaki iletişim de güçlendi. ATSO Spor Oyunları, 14 yılda maçları merakla beklenen, sonuçları takip edilen bir organizasyon hâline geldi. Bu yıl çıtayı biraz daha yükseltmek istedik. Bu nedenle, Afyonkarahisar ve ülkemizin çeşitli bölgelerinde koşu-maraton organizasyonlarını başarı ile sürdüren Limit Sensin Akademi ekibi ile çalışmayı kararlaştırdık” şeklinde konuştu.

14 BRANŞTA 700’Ü AŞKIN SPORCU

Bu yıl ATSO Spor Oyunları’nda 14 branşta 700’ü aşkın amatör sporcunun yer aldığını kaydeden Merdivenci, “29 Ağustos’ta siz değerli protokol üyelerimizin katılımıyla başlayan 14.ATSO Spor Oyunlarımız, başından itibaren yaptığımız planlama çerçevesinde 14 Ekim’de, Futbol branşının final müsabakasıyla sona erdi. 14 branşta, 700’ü aşkın amatör sporcunun katıldığı 14.ATSO Spor Oyunları, birlik ve beraberlik mesajlarının da verildiği bir organizasyon oldu. Bu yıl, Limit Sensin ekibinin de önerisi ile takım branşlarında galip gelen tüm takımlar mağlup olan takımlara madalya takdim etti” ifadelerini kullandı.

MERDİVENCİ, TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

Merdivenci, konuşmasına şöyle devam etti:

“ATSO Spor Oyunları; 365 Oda ve Borsa’nın bulunduğu Oda-Borsa Camiası içinde uzun soluklu ilk ve tek spor organizasyonudur. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Konuşmanın bu kısmında bir hakkı teslim etmek istiyorum. Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz, 14.ATSO Spor Oyunları’nın başından sonuna kadar verdiği destekle bizi onurlandırmıştır. Sayın Valimiz’in Afyon’da göreve başladığı günden bu yana ilimizin tanıtımında üstlendiği rol, şehrimizin daha da gelişmesi için sürdürdüğü gayret gözler önündedir. Sayın Valimiz’e yaptığı çalışmalar dolayısıyla çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Spor Kompleksi’ni kullanma talebimize olumlu cevap veren Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek’e teşekkür ediyorum. Ayrıca bize maçlarımızda yardımcı olan Emniyet Teşkilatı’na ve İl Emniyet Müdürümüz Gürsel Yıldız’a, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz’e, ATSO Spor Oyunları Komisyonu Üyeleri’ne, organizasyonu düzenleyen Ali Cem Aktaş ve ekibine, ana sponsorumuz Öndüç İnşaat’a; Etkinlik Sponsorlarımız Park Afyon, Park Hayat Hastanesi, Derin Tarım ve Süt Ürünleri ve Kanal 3’e, sponsor olan tüm firmalara; etkinlik ve maçlarımızı duyuran, sayfalarında ve ekranlarında yer veren değerli basın kuruluşları ve emekçilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  14. ATSO Spor Oyunları’na katılan ve derece elde eden tüm firmalarımızı da gönülden tebrik ediyor; sizleri tekrar sevgi ve saygı ile selâmlıyorum.”

TÖRENDE ÇOCUKLAR MUTLU OLDU

Konuşmaların ardından 14. ATSO Spor Oyunları’nın sponsorlarına, müsabakalarda dereceye elde eden sporcu ve takımlara il protokolü tarafından ödülleri verildi. Renkli anların yaşandığı ödül töreninin en coşkulu kısmı ise Baba-Çocuk Yarışması’na katılan çocukların ödüllerini alması sırasında yaşandı. Çocuklar, hediyelerini havaya kaldırarak mutluluklarını paylaştı. ATSO Meclisi’nin en deneyimli üyesi Ali İhsan Çiloğlu da, ödül takdim ettiği sırada kısa bir selâmlama konuşması yaptı. Tören, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

ANA SPONSOR (VARINI YOĞUNU FEDA EDEN)

Ahmet Öndüç İnş.Maden Gıda Tur.San.ve Tic A.Ş.

 

ETKİNLİK SPONSORLARI

Afyonkarahisar Valiliği

Afyonkarahisar Belediyesi

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü

Mega Birlik Tv Radyo Reklamcılık Prodüksiyon Yayıncılık Tic.ve San .A.Ş.

Afyon Özel Sağlık Hizm.San.ve Tic.A.Ş.(Afyon Özel Park Hayat Hastanesi)

Afyon Girişim AVM ve Hizmet İşletmeciliği A.Ş.(Park Afyon AVM)

Altınay Şekerleme San. ve Tic.A.Ş.

 

 

GÖNÜLDEN VERENLER SPONSORLARI

Alimoğlu Mermer Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Delta Mermer Madencilik İnş.İth.İhr.A.Ş.

Demmer Demireller Mermer San.ve Tic.A.Ş.

Serteser İnşaat Gıda San.ve Tic.Ltd. Şti.

İkbal Thermal Hotel & Spa

Korel Thermal Resort Clinic & Spa

NG Güral Afyon Wellness & Spa

 

ÇORBADA TUZUM OLSUN DİYENLER SPONSORLARI

Merdivenci Mermer ve İnş.San. Tic.Ltd.Şti.

Karahisar Un-Yem Gıda San.Tic.Ltd.Şti.

Bay-San Bayana Hidrolik Makina San.ve Tic.Ltd.Şti.

Afyon Batı Özel Eğitim Hizm.İnş.Taah.Tic.Ltd.Şti.

Koza Yap Sat Gay.  Değ. ve Dan. Müh. Mim.İnş.Taah.Yapı Denetim İnş.Malz. San.ve Tic.Ltd.Şti.

Dönerkaya Metal San.ve Tic.Ltd.Şti.

Elite Klima Ve İnş.Dekorasyon San.ve Tic Ltd.Şti.

Evrenkaya Yem ve Tavukçuluk San.Tic.Ltd.Şti.

Gül Eğlence ve Gıda İnş.Tur. San.ve Tic.Ltd.Şti.

Kanatoğulları Tur.Taş.Tem.Gıda Tabildot Oto.San.Tic.Ltd.Şti.

Kumartaşlı Gıda ve Nak.Tic.Ve San.Ltd.Şti.

Mahmut İşisağ

Özer Konveyör Band Tur.San ve Tic.A.Ş.

Platin Prodüksiyon Kuyum.San ve Tic.Ltd.Şti.

Sayın Prefabrik İnş.San.ve Tic.A.Ş.

Şapcı Ahşap ve Mobilya San.Ve Tic.Ltd.Şti

Ceylan Hafriyat Nak.Tic.Ve San.Ltd.Şti.

Gnd Mühendislik İnş.Taah.San. ve Tic.Ltd.Şti.

Mustafa Kocaşaban & Nazar Giyim

N Çıracı Ofis Malz.Kırt.Bilg.Tic.Ltd.Şti.

Palmer Mermer & Sami Korhan Gülhan

Tahir Vurgun

Akrones Thermal Spa &Conventıon & Spa Hotel

 

 

ERKEKLER  100.M  KOŞU

Birinci:Ali Aydın /Alimoğlu Madencilik San.Ve Tic. A.Ş.

İkinci: Sinan Savaş /Asal Doğaltaş Madencilik San.Tic.Ltd.Şti

Üçüncüsü: Azem Beyak /Özgür Yapı Elemanları  San. Ve Tic. Aş. Akrones Şubesi

Üçüncüsü: Hüseyin Abdioğulları/Alimoğlu Enerji  San.Tic.Ltd.Şti

 

BAYANLAR  100.M  KOŞU

Birinci: Esma Çorbacı /Alimoğlu Madencilik San.Ve Tic. A.Ş

 

İkinci: Pınar Demirdağ/TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu

Üçüncü: Sibel Çangal /Afyonkarahisar Ticaret Ve Sanayi Odası

 

ERKEKLER 400.M KOŞU

Birinci: Soner Öztekin /Botaş Nehir Boya Emprime San.Tic.Aş.Afyonkarahisar Şubesi

İkinci: Ferhat Taş/Korel Elektronik San.ve Tic .Aş. Afyonkarahisar Şubesi

Üçüncü: Hüseyin Abdioğulları/Alimoğlu Enerji  San.Tic.Ltd.Şti

 

BAYANLAR 400.M  KOŞU

Birinci: Berna Tokman /TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu

İkinci:  Münevver Nilgün Seçen /TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu

 

ERKEKLER BİLEK GÜREŞİ

Birinci: İsmet Tarcan /Özgür Yapı Elemanları  San. Ve Tic. A.Ş. Akrones Şubesi

İkinci:  Selim Beykaya/Kayalar Sondaj

Üçüncü: Tolga Kelebek/Özgür Yapı Elemanları San.ve Tic.A.Ş. Akrones Şubesi

 

BAYANLAR BİLEK GÜREŞİ

Birinci: Şule Türker/ TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu

İkinci: Pınar Demirdağ /TOBB  Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu

Üçüncü: Canan Yurteri /Alimoğlu Mermer San.ve Tic. A.Ş.

 

ERKEKLER PENALTI ATIŞI

Birinci: Burak Balkan/Korel Elektronik San.ve Tic. A.Ş.

İkinci:  Eyüp Şahin/Orbis Mermer San ve Tic.Ltd.Şti.

Üçüncü: Gürkan Çakır /Mehmet Alimoğlu

 

BAYANLAR PENALTI ATIŞI

Birinci: Münevver Nilgün Seçen/TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu

İkinci: Rabia Güzbey/TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu

Üçüncü:Günay Öztürk /TOBB  Afyonkarahisar  Kadın Girişimciler Kurulu

 

MASA TENİSİ

Birinci: Cenk Özgen/Afyonkarahisar Barosu

İkinci: Erol Göksu/Özer Konveyör Band  Tur.San.ve Tic.Aş.

Üçüncü: Hamza Memiş /Afyonkarahisar Valiliği

 

ERKEKLER DART

Birinci: Mustafa Asım Bozca /Telemat Tel. Sist. Elekt. Paz. San.ve Tic.Ltd.Şti.

İkinci: Ahmet Köken /Girişim AVM ve Hizmet İşletmeciliği A.Ş.(Park Afyon AVM)

Üçüncü: Fatih Karsen /Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası

 

BAYANLAR DART

Birinci: Rabia Güzbey/ Odak Gazetecilik Medya Bilişim San.Tic.Ltd.Şti.

İkinci: Berna Tokman /Brn Home Style

Üçüncü: Selda Ergüler /Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası

 

ERKEKLER TAVLA

Birinci: Abdurrahman Demir/Demirler  Mobilya San.Ve Tic.Ltd. Şti.

İkinci: Mustafa Asım Bozca /Telemat Tel. Sist. Elekt. Paz. San.Ve Tic.Ltd.Şti.

Üçüncü: Mustafa Gül/Afyon Ecza Deposu San.ve Tic. A.Ş.

 

BAYANLAR TAVLA

Birinci: Selda Ergüler /Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası

İkinci: Gülay Aşçıoğlu /Bereket Yemek Sanayi

Üçüncü: Rabia Güzbey/Odak Gazetecilik Medya Bilişim San.Tic.Ltd.Şti.

 

ERKEKLER BOWLİNG

Birinci: Eyüp Şahin/ Orbis Mermer San .Ve Tic.Ltd.Şti

İkinci: Umut Mehmetoğlu/Af-İş Danışmanlık Ltd.Şti.

Üçüncü: Gürani Güzbey /Odak Gazetecilik Medya Bilişim San.Tic.Ltd.Şti.

 

BAYANLAR BOWLİNG

Birinci: Rabia Güzbey /Odak Gazetecilik Medya Bilişim San.Tic.Ltd.Şti.

İkinci: Maden Nakl. San.ve Tic.Ltd.Şti.

Üçüncü: Zeynep Çetinkaya/Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası

 

AVM ‘DE CURCUNA

Birinci: Ömer Şahan/Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası

İkinci: Kemal Şaka/ ATSO İktisadi İşletme

Üçüncü: Hüseyin Obüs/ATSO İş Merkezi

 

BABA-ÇAMUR YARIŞI KATILIMCILARI

Hasan & Zeynep Şenbabaoğlu

İhsan Eren Karşen                                       

Ahmet Efe Çakar

Mehmet Eker                                             

Osman Yeşilçayır                                      .

Hayat   & Hasan Polat Sağdıç

Alp Gürel

Can İşbilir

Rüzgar & Yağmur Takmaz

 

ÇAMUR BİSİKLET

Mehmet Sağdıç/Polat Cafe

 

ERKEKLER HALAT ÇEKME       

Birinci:     Alimoğlu Madencilik San.ve Tic .A.Ş.

İkinci:      Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası

Üçüncü:    Alimoğlu Mermer San.ve Tic. A.Ş.

           

BAYANLAR HALAT ÇEKME      

Birinci: TOBB Afyonkarahisar  Kadın Girişimciler Kurulu

           

BASKETBOL

Birinci: Afyonkarahisar Barosu

İkinci:   Santaş  Mermer  Fayans  San.Tic. A.Ş.

Üçüncü: Alimoğlu Madencilik San.Ve Tic.A.Ş.

           

           

VOLEYBOL

Birinci:            T.C Ziraat Bankası A.Ş.

İkinci:       Afyon Ecza Deposu San.ve Tic.A.Ş

Üçüncü:          Afyonkarahisar Valiliği

           

FUTBOL       

Birinci: Dervişoğlu Mermer San.ve Tic.Ltd.Şti.

İkinci: Afyonkarahisar Posta İşleme Ve Dağıtım Merkezi Müdürlüğü (PTT)

Üçüncü: Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi  (AFSÜ)

 

EN İYİ SEYİRCİ ÖDÜLÜ

Afyon Ecza Deposu San. ve Tic.A.Ş