Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, şehrin birçok noktasında yer alan dinleme alanları, parklar, refüjler ve kavşaklarda modern ve gelişen şehircilik anlayışına uygun düzenlemeler yapan belediye, sık periyotlarla yeşil alanların bakım ve peyzaj çalışmasını gerçekleştiriyor. Açıklamada, yapılan bakım çalışmalarının yanı sıra şehre estetik bir görünüm kazandırmayı hedefleyen ekiplerin refüjlere ve kavşaklara new jersey taşları ile ışıklandırmalar yerleştirdiği bildirildi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, şehirde giriş ve çıkışların güzel bir görünüm kazanması için peyzaj çalışmalarının belirli düzende sürdürüldüğünü ifade etti.

Tüm çalışmaları insan ve çevre odaklı yaptıklarını dile getiren Zeybek, şöyle devam etti:

"Şehir merkezindeki ve belirli noktalarda benzer çalışmalar yapılarak modern ışıklandırmalar, kaldırım yenileme, orta refüj yenileme ve görsel zenginlikler ile kavşak noktalarının rengarenk ve modern görünüme kavuşacak. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan plan doğrultusunda bütün mahallelerde ve güzergahlarda ihtiyaç duyulan eksiklerin giderilmesi için çalışmalar devam ediyor." AA