Eskişehir’de gözlük satışı yapan Batuhan Yetişkul, yaz aylarında gözlük, parfüm ve şapka gibi ürünlere olan talebin hızla arttığını belirtti. Yetişkul, “Şu an il dışından gelen turist sayısı az, ama önümüzdeki günlerde artmasını bekliyoruz” dedi.

Eskişehir’de 56 Yaşındaki Adam Evinde Ölü Bulundu
Eskişehir’de 56 Yaşındaki Adam Evinde Ölü Bulundu
İçeriği Görüntüle

Geniş Ürün Yelpazesi ve Fiyat Aralığı

Yetişkul, ürünlerinde polarize cam, normal cam ve çocuk gözlükleri gibi seçeneklerin bulunduğunu ifade ederek, “Gözlüklerimiz 100 liradan başlayıp 2 bin 500 liraya kadar çıkabiliyor. Cam türüne göre fiyatlar değişiyor” diye konuştu.

Polarize Camlı Gözlükler Öne Çıkıyor

Müşterilerin özellikle polarize camlı gözlükleri tercih ettiğini vurgulayan Yetişkul, “Araç kullanan müşterilerimiz, polarize camın sağladığı konfor nedeniyle bu tür ürünlere yöneliyor. Gözleri daha az yoruyor ve netlik sağlıyor” dedi.

Kaynak: İHA