Ziyarette Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın, AFSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve TOBB Züccaciye Sektör Meclisi Üyesi Murat Tabak ile AFSİAD Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kamil Ayvalı da hazır bulundu. 

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Murat Bey, Türkiye’deki züccaciye sektörü için çok önemli şahsiyetlerden birisi. Sivil toplum kuruluşlarında, TOBB’da önemli görevleri var. Dolayısıyla ‘Şehrimize hoş geldiniz’ diyoruz. Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’ne, AFSİAD Başkanı Kadir Bey’e, AFSİAD Başkan Yardımcısı Murat Bey’e, AFSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Bey’e bu ziyarete vesile oldukları ve imkan sağladıkları için teşekkür ediyoruz” dedi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Züccaciye Sektör Meclisi Başkanı Murat Kolbaşı da Afyonkarahisar’a gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kolbaşı, sektörel çalışmalarının yanı sıra kültürel çalışmalar da yaptığını belirterek Türk Kahvesi’nin UNESCO’nun Somut Olmayan Kültür Mirası Listesi’ne kabul ettirdiklerini belirtti. 

Ziyarette iş dünyası ve ekonomi üzerinde istişare edilirken ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Murat Kolbaşı’ya “Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in öncülüğünde pazaryeri mantığıyla albikere.com isimli bir e-ticaret sitesi kurduk. Sizi de albikere.com’da görmek isteriz” diye konuştu. Kolbaşı, albikere.com’da bulunmaktan mutluluk duyacağını kaydetti.