Her geçen gün ailelerin yoğun ilgi gösterdiği Garden Kale Termal Otel, artık yurt dışından gelen turistlerinde ilk tercihleri arasında olmaya başladı. Tatil yaparken şifa bulmak ve dinlenmek isteyen ailelerinde tercih ettiği otel geçtiğimiz hafta Kazakistan’dan gelen misafirleri ağırladı. 

Garden Kale Termal Otel Genel Müdürü Beşir Gülenç, Afyon Postası’na yaptığı açıklamada şunları söyledi:“Otel olarak, hem yerli hemde yabancı misafirlerimize hizmet veriyoruz. Türkiye’nin hemen hemen her yerinden ailelerimizi otelimizde misafir ediyoruz. Ancak sadece yerli misafirler değil, dünyanın pek çok noktasından hem dinlenmek hemde tatil yapmak isteyen aileler otelimizi tercih ediyor. Geçtiğimiz hafta Kazakistan’dan gelen ailelerimizi otelimizde misafir ettik. Onlara hem Afyon’un termallerini tanıttık hemde Gastronomi şehri olan şehrimizin mutfağını tanıttık. Dünyaya hem şehrimizi hem tesisimizi en güzel şekilde anlatmaya çalışıyoruz. 

NEDEN AFYON, NEDEN GARDEN KALE TERMAL OTEL? 

Afyonkarahisar’ın Türkiye’nin termal başkenti olduğunu söyleyen Gülenç, bu alanda tatil yapmak isteyenlerin mutlaka şehre gelmesi gerektiğini söyledi. Gülenç, neden Garden Kale Termal otel sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Stres atma, kendinizle baş başa kalma, sağlığı koruma ve geliştirme, bedensel ve ruhsal zindelik, sağlıklı beslenme, kilo verme, sağlıklı bir tatil arzu edenler gönül rahtlığı ile  otelimize gelebilir. Pandemi koşulları gözetilerek en iyi hizmeti müşterilerimize sunuyoruz. Her geçen gün artan müşteri sayımız bunun en büyük göstergesidir. Hem tatil yapmak hemde tatil yaparken şifa bulmak isteyen herkesi bekliyoruz” 

Garden Kale Termal Otel & SPA’ya nasıl ulaşırım? 

İzmir Yolu 6.Km, 03140 Afyonkarahisar Merkez/Afyonkarahisar

Telefon: +90 272 246 31 31-+90 533 495 94 36