Törende konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Kardeş Oda Protokolü’nün imzalanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Serteser, “Bugün iki mutluluğu yaşıyoruz. Bir tanesi Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamız ile birlikte Kardeş Oda protokolü imzalayacağız. İkincisi de Başkanımız’ın doğumgünüydü. O’na sevdikleri ile birlikte uzun ömürler diliyoruz” dedi.

TRAKYA’DA SANAYİLEŞMESİ OLDUKÇA HIZLI

Protokolün Afyonkarahisar ve Çerkezköy’e hayırlı olmasını dileyen Serteser, “Trakya’da sanayileşmesi oldukça hızlı gelişen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamız ile birlikte bugün Kardeş Oda Protokolü imzalamak için buradayız. Birlikte Hizmet Binamız’ı gezdik. Bu konuda güzel görüşlerini dile getirdiler. Her iki Odamız’a, üyelerine, aynı zamanda Çerkezköy ve Afyonkarahisar’a bu protokolün hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bizimle Kardeş Oda olma lütfunda bulundukları için Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na, Başkanı nezdinde tüm üyelerine, Çerkezköy’e çok teşekkür ediyor ve selamlarımızı iletiyoruz” diye konuştu.

KUZOVA’DAN SERTESER’E TEŞEKKÜR

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kuzova da ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e teşekkür etti. Kuzova, “Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız’a teşekkür ediyoruz. Kendilerine Kardeş Oda olma talebi bizden geldi. Kendilerine biz ilettiğimiz zaman memnuniyetle kabul ettiler. Çerkezköy ne kadar sanayisi fazla olursa olsun, sonuç olarak adı gibi köy. İnşallah sizden alacağımız bilgiler ve tecrübe ile Çerkezköy ve Odamız’ı çok daha fazla geliştireceğiz. Sizlere bu konuda çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

SÜRPRİZ DOĞUMGÜNÜ PASTASI

Öte yandan, ATSO ile ÇTSO arasında imzalanan Kardeş Oda Protokolü imza töreninden önce renkli dakikalar yaşandı. ATSO Hizmet Binası’nı ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’in verdiği bilgiler ile gezen ÇTSO heyeti, bir sürprizle karşılaştı. Kardeş Oda Protokolü’nün imza töreninin yapılacağı Yönetim Kurulu Odası’nda doğumgünü 6 Eylül olan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kuzova için kutlama pastası kesildi. ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ÇTSO Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kuzova’nın doğumgününü birlikte kutladılar.>>Afyon Postası