Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afjet A.Ş Genel Müdürü Yusuf Ulutürk ve Zafer Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Ali Gümüşhan, Maden Tetkik Arama Genel Müdürü Cengiz Erdem’i makamında ziyaret ettiler. 

ARALIK AYINDA AFYON’A GELECEKLER

Ziyarette konuşan Milletvekili Taytak,  “Sayın Cengiz Erdem beyi ziyaret ettik. Ziyaretimiz esnasında Maden Tetkik Arama Genel Müdürü Cengiz Erdem ve kurum ilgili yetkililerini aralık ayı içerisinde Afyonkarahisar ilimize davet ederek, bölgede Jeotermal ve sera işletmeciliği yapan yetkililerimiz ile toplantı yapılmasına karar verdik. Genel Müdür Cengiz Erdem konuyla ilgili en ideal yönetmeliği hazırlayacaklarını belirttiler. Ben konuya olan ilgisi ve misafirperverliği için Sayın Cengiz Erdem Beye teşekkürlerimi sunuyorum. ”dedi.

MUTLU OLDUK

Görüşme sırasında görüşlerini dile getiren Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ”Jeotermal ve Sera İşletmecilerimizin sorunlarını Genel Müdür Cengiz Erdem ile paylaştık. Kendisine sorunlarımızı dinleyip bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Davetimiz üzerine bu konuyla yapılacak olan toplantının Afyonkarahisar’da gerçekleşecek olması bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Termalin başkenti Afyonkarahisar’dır. Ayrıca bu ve buna benzer şehrimizi ilgilendiren tüm konularda Afyonkarahisar için desteklerini esirgemeyen Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a ilgi ve alakaları için çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Ziyaret sonrasında Milletvekili Taytak Maden Tetkik Arama Genel Müdürü Cengiz Erdem’e Afyon mermerinden yaptırdıkları haşhaş motifli Türk bayrağı hediye etti.