Afyonkarahisar’ın en önemli termal tesislerinden olan Garden Kale Termal Otel, şeffaflığı ile dikkat çekiyor. Google üzerinden gelen yorumlara anında geri dönüş yapan otel yönetimi otelle ilgili her türlü talebe ve yoruma anında yanıt veriyor. 

5 YILDIZLI OTELİ ARATMIYOR

Google üzerinden Konya’dan Afyonkarahisar’a termal tatile geldiğini söyleyen İngilizce Öğretmeni  Mahmut Akşit’in yorumu ise oldukça dikkat çekici. İşte o mesaj: “Garden Kale Hotel, gerçekten gerek konforu, gerek temizliği, gerekse personelinin nezaketi açısından, üç yıldızlı bir otel olmasına rağmen, gerçekten beş yıldızlı bir oteli aratmamaktadır. Havuzlarının temizliği ve imkanları harikaydı. Hele hele yemekleri kusursuz bir damak tadına sahipti. Başta otel müdürümüz Beşir Bey, resepsiyonda bulunan Deniz Bey ve diğer personellere teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bu oteli bana öneren Erdal AKDENİZ abime özellikle teşekkür etmek istiyorum. Her şey mükemmeldi. En yakın bir zamanda tekrar ziyaret etmek isterim. Hayırlı Ramazanlar dileklerimle iyi çalışmalar diliyorum”

EN KISA SÜREDE YİNE GELECEĞİZ

Seda Alp isimli bir başka kişinin yorumu ise şöyle: “Garden kale termal her şey için çok teşekkür ederiz... Personelin on numara 5 yıldız ilgisi.... Alınan tedbirler ve bir otelden beklenecek her türlü hizmet hepsi mükemmeldi... En kısa sürede sizinle tekrar görüşmek dileğiyle.”

ODAYA GİRİNCE EVDE GİBİ HİSSETTİM

Hanife Gökçe isimli kişi ise şu yorumda bulundu: “Otel gayet güzel temiz, insan odaya girince evde gibi rahat ediyor, havuz, sauna, termal havuz hamam vs, gayet temizdi, ancak havuzun boyu heryerde 1.40 yazsa da aslında 1.50 idi. Boyumdan anladım. onu düzeltirlerse iyi olur, boyu kısa olanlar için önemli bir detay olduğunu düşünüyorum. Ha bir de havuzda görevli yahut cankurtaran olmaması ilgimizi çekmişti. Onun haricinde görevliler ilgili güler yüzlü, ve 5 çayında verdikleri hizmetle alakalı geribildirim istediler, nasıl memnun musunuz bi sorun varsa iletebilirsiniz gibi, bu değerlendirmeye önem verdiklerini, eleştiriye açık olduklarını ve varsa sorun düzeltmeye açık olduklarını gösterir ki, bu bence çok önemlidir. Yolum tekrar düşerse, tekrar giderim hiç düşünmeden.”

HİÇ BİR OTELDE GÖRMEDİĞİMİZ İLGİYİ GÖRDÜK

Hülya Uzun isimli kişi ise şunları yazdı: “Bugün çıkış yaptık çok memnun kaldık herkese tavsiye ederim personel girişten itibaren çok ilgili ve herkes çok güler yüzlü özellikle halkla ilişkilerden İlayda hanım resepsiyondan deniz beye çok teşekkür ederim gerçekten hiç bi otelde böyle ilgi görmedik yemekler harika beş çayındaki lezzetlerse bayıldık. Tek sıkıntı kilo almam oldu başka hiç bir şey yaşamadık.  Bize yaşattığınız güzel 4 gün için çok teşekkürler yine geleceğimiz günü dört gözle bekliyorum”