TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan, TOBB İzmir Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Süleyman Çınar, TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Hilmi Duruoğlu, TOBB Manisa Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Yücel, TOBB Uşak Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Cemal Yalçındağ, TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcıları Kerem Güzel ve Nurettin Karaman, TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri İzzet Ayhan Mollaoğlu ve Kamil Sağbilge, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

 

Ziyaret hakkında bilgi veren TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan, “İlimizi tanıtmayı, Genç Girişimci Kurulları arasındaki iletişimi artırmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımızda siz Sayın Başkanımız’ın ve ATSO Yönetim Kurulu’nun desteklerini görüyoruz. Çok teşekkür ederiz” dedi.

 

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de ziyaret dolayısıyla teşekkür etti. Serteser, “Sizleri Odamız’da ve Afyonkarahisar’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Mustafa Özkan Bey, bu dönem arkadaşları ile birlikte geldi ve faaliyetlerine hızlı bir şekilde başladı. Kendilerinin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Gayreti bizi sevindiriyor. Siz de illerinizde seçimle geliyorsunuz. Seçimle geldiğiniz zaman talep etmiş oluyorsunuz, dolayısıyla bu görevlerin hakkını vermek gerekiyor. Siz de illerinizde güzel çalışmalara imza atıyorsunuz. Birbirinizin arasındaki iletişim, mutlaka ilimize ve Odamız’a fayda sağlayacaktır. Hepinizin Oda Yönetim Kurulu Başkanları’na da selamlarımı iletmenizi istirham ediyorum” diye konuştu. Ziyarete katılan TOBB Genç Girişimciler Kurulu İcra Komiteleri İl Başkanları da misafirperverliği dolayısıyla ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e teşekkür etti. Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi. Ziyaretin ardından ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, Oda’nın faaliyetleri ve Afyonkarahisar’ın ekonomik durumu hakkında ayrıntılı sunum yaptı. TOBB Genç Girişimciler Kurulu İcra Komiteleri İl Başkanları, ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol nezaretinde Oda hizmet binasını gezdi.