İğneden ipliğe her ürüne zam gelmeye devam ediyor. Karkas etin fiyatı 10 gün içinde 67 liradan 82 liraya yükseldi. Bu durum mamül ürünlere ortalama yüzde 30 zam olarak yansıyacak. Afyon Postası’na konuşan sektör temsilcileri Ramazan ayında vatandaşların zamlı fiyatlardan et almak zorunda kalacağını söyleyerek yeni fiyatların bir kaç gün içinde etiketlere yansıyabileceğini bildirdiler. 

YENİ FİYATLAR NE OLACAK?

Afyon Postası’nın sektör temsilcilerinden edindiği bilgilere zamların etiketelere yansıması ile birlikte 

Afyonkarahisar’da kıymanın kilosu 120 TL, kuşbaşının 135 TL, Antrikotun 200 TL, Bonfilenin 300 TL, sucuğun 160 TL, Pastırmanın 250 TL olması bekleniyor. Büyükşehirlerde ise bu fiyatların yüzde 5 oranında daha pahalı olması öngörülüyor. >>Afyon Postası'ndan Nail Azbay'ın Özel Haberi.