Taytak bir süredir üzerinde durduğu Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanlığının Afyonkarahisar’daki şube ve faaliyet sayısının artırılması yönündeki çalışmalarında sona gelindiği açıkladı.

GÖRÜŞME OLUMLU SONUÇLANDI

Taytak açıklamasında; “Bugün Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme “İdaresi (KOSGEB) Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt beyi ziyaret ederek Afyon ilimizdeki KOSGEB temsilciliklerinin durumunu görüştük. İlk günden itibaren takip ettiğim Dinar, İscehisar ve Bolvadin ilçelerimizdeki KOSGEB temsilciliklerinin kuruluşunun onaylanması tamamlandı. İlçelerimize, esnaf ve sanatkarlarımıza, KOBİ’lerimize hayırlı olsun.”

 

DAHA KOLAY HİZMET ALACAKLAR

“Bundan sonra KOSGEB faaliyetleri ilçelerimizde yürütülecektir, böylelikle hemşerilerimiz desteklerden daha kolay ve fazla yararlanacaktır. Hemşerilerimi bu imkanlardan faydalanmaya davet ediyorum. Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz açılışlarla da ne tarz imkanlar sunulacağını detaylı şekilde konuşacağız.” dedi.

 

Gerekli hazırlıkların tamamlanmasının ardından önümüzdeki günlerde Dinar, İscehisar ve Bolvadin KOSGEB temsilciliklerinin açılış törenlerinin yapılması bekleniyor. >>Afyon Postası