Afyon Postası termal otellerdeki doluluk oranlarını sizler için araştırdı. Kurban Bayramı tatilini ailecek termal bir otelde geçirmek isteyenlerin tercihi Afyonkarahisar’daki Garden Kale Termal Otel & SPA oldu. Otelde konaklayan müşterilere neden Afyonkarahisar ve neden Garden Kale Termal Otel diye sorduk. İşte yanıtlar: 

10 GÜN ÖNCE ANTALYA’DA KALDIĞIMA PİŞMAN OLDUM 

Benim ismim Baki Çanakçı. Eskişehir’den geliyorum. İnanın düşündüğümden çok daha iyi. Kafamda kurgulamıştım ama çok daha iyi çıktı. Genel olarak otellerin konseptleri aynı. Kıyaslama yapacak olursak 10 gün önce Antalya’daydım. Orada 10 günde harcadığım parayla burada bir ay kalırdım. Pişmanım keşke Antalya’ya hiç gitmeseydim de buradaki otelde günümüzü uzatsaydım. Ben buraya ilk defa geliyorum. Ailecek geldik. 13 kişiyiz toplamda. Bayram tatilini değerlendirmek için geldik. Ancak normal bir günde mesafe yakın olduğu için Cumartesi- Pazar gününü değerlendirmek için yeniden geleceğim. Burada çalışanlar çok ilgili. Buraya herkes ailecek gelmiş. Hiç olmayanın yanında 2-3 çocuk var. Bu yüzden daha kapsamlı bir çocuk parkı olabilirdi burada. Anne ve babayı yönlendiren çocuklar oluyor. Amaç zaten çocukları mutlu etmek. Çocuk mutluysa anne baba mutlu önemli olan ailenin mutluluğu. Burası bizi mutlu etti. 

DÖRDÜNCÜ GELİŞİM, AİLECEK GELDİK

Antalya’dan geliyoruz. İsmim Zafer Özden. Tesis çok güzel. Hoşumuza gitti. Bizim bu dördüncü gelişimiz. Her gelişimde otel üzerine bir şeyler katıyor. Gelinim, çocuklarım, biraderler Ankara’dan geldi. Hep birlikte buradayız. Çalışanlar bizimle çok ilgili. İlgi ve alaka çok yüksek. Bizi çok mutlu ettiler. Yemekler çok güzel. Biz yemek ayrımı yapmıyoruz. Saat 16’daki aperitif menü bile çok zengin. Bu kadarını beklemiyorduk. Fiyatlar hizmete göre ucuz. Hizmet çok güzel, fiyatlarda çok güzel. Ben tekrar çalışan personele teşekkür ediyorum. Ayrıca Otelin Sahibi olan Hüseyin Bey’e teşekkür ediyorum. Personelde hakkını helal etsin, ister istemez sağı solu dağıtıyoruz onlarda arkamızı topluyor

EN ÇOK PERSONELİN YAKLAŞIMINI BEĞENDİK

Konya’dan geliyoruz. İsmim Gökhan Bozdoğan. İlk defa bu tesisi kullanıyoruz. Ailemle geldik. Eşim, eniştem, annem, babam ve çocuklarımız burada. En çok personelin yaklaşımını beğendik. Hepsi güler yüzlü. Çıkarken kendilerine teşekkür edeceğim. Ufak tefek eksiklikler olabilir ama genel olarak gayet güzel. Yemek noktası gayet güzel. Ben aynı zamanda aşçıbaşıyım. Hazır bir ürün yok, hepsi ustaların elinden çıkması çok güzel. Ustalarımızında eline sağlık. Otel fiyat olarakta gayet güzel. Ancak havuzun biraz daha genişlemesi lazım artık. Çocuklar içinde eğlence alanları biraz daha genişlerse çok daha güzel olacağını düşünüyorum. 

YÜZDE 100 DOLUYUZ

Otel Genel Müdürü Beşir Gülenç ise şunları anlattı: “Kurban bayramını otel olarak dolu dolu geçiriyoruz. Türkiye’nin her bölgesinden müşterimiz var. Şu anda yüzde 100 doluyuz. Nitelikli personelimizle müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya gayret ediyoruz. Pandemi kurallarına riayet ederek, müşterilerimize huzurlu bir tatil sunmaya çalışıyoruz. Bizi tercih eden herkeslere teşekkür ediyoruz.” Dedi