Artan araç fiyatlarıyla birlikte artık otomobil alacaklar yeni bir araç almaktansa mevcut araçlarına bakım yaptırmayı tercih ediyor. Ppf Boya Koruma Filmi, Seramik saplama, boya düzeltme, boya koruma, detaylı temizlik, cam filmi gibi işlemleri yaptırarak hem araçlarının ömürlerini uzatmak hem de mevcut araçlarını güzelleştirmek isteyenlerin tercihleri Demmot Detailing oluyor. İşletme Yetkilisi Serhan Aslan, yaptıkları hizmetler noktasında Afyon Postası’na konuşarak özetle şunları söyledi:

BİZİM FARKIMIZ TECRÜBEMİZ

Biz araçların iç ve dış aksamlarını koruma altına alıyoruz. Seramik kaplama yapıyoruz. Komple renk değişimi yapıyoruz. Her aracın ihtiyacı farklı olabiliyor. Bu yüzden her araca yapılan uygulama değişebiliyor. Bizim farkımız sektörde tecrübeli olmamız. Yaptığımız işin her zaman arkasındayız. Kullandığımız ürünler hep global pazarda kullanılan ve tanınan ürünler. Garantili ve sertifikalı işlemler yapıyoruz burada. Bu yüzden müşteri memnuniyeti hep en üst düzeyde yapıyoruz bu yüzden Premium araçlarla çalışıyoruz.

ARAÇ SAHİPLERİ NEYE DİKKAT EDECEK

Bu sektörde araç sahiplerinin dikkat etmesi gereken hususlar var. Maalesef bu iş ele ayağa düştü. Önüne gelene yapmaya başladı. Burada işçilik, malzeme ve ekipman. Bunun yanında mekan çok önemli. Bizim burada lifimiz var. Işıklandırmalar en üst düzeyde. Yüzeydeki hataları çok iyi görmemiz lazım. Ürünlerimiz kendini kanıtlamış ürünler. Dünyada bilinen kullanılan ürünler. Bunlara dikkat etmek gerekiyor. Bizim sektörümüzde şöyle bir şey var. Fiyat standartı diye bir şey yok. 1000 TL’yede satılan seramik kaplama var 10 bin TL’ye seramik kaplama var. İnsanlar ne kullanıldığı noktasında bilinçlenmeli, sorup sorgulamalı. Bizim müşterilerimiz bilinçlendi, bize sürekli soruyorlar. Bu bizi çok mutlu ediyor. Bu yüzden hep en iyilerle çalışıyoruz.

PANDEMİ BİZE OLUMLU YANSIDI

Pandemi aslında bizim için olumlu geçtik. Çünkü biz burada insanların araçlarını alıp bir hafta kadar uygulama yapabiliyoruz. O dönemde yoğun çalıştık. Fiyatların artmasıyla birlikte insanlar araç değişimi yapamıyor bu yüzden bindikleri aracı yenilemek istiyorlar. Şöyle bir yenilensin diyorlar. Aslında bizim işimiz araba ticareti ile doğar ama çok şükür bizim işlerimiz iyi.