Herkes tatil yaparken şifa bulmak dinlenmek ister. İşte bu noktada akla termal tatil geliyor. Termal deyince ise ilk akla gelen Afyonkarahisar olur. Afyonkarahisar deyince ise hem fiyatı hemde kalitesi olarak Garden Kale Termal Otel dikkat çekiyor. Her geçen gün ailelerin yoğun ilgi gösterdiği Garden Kale Termal otel hem tatil hemde sağlık arayanların en çok tercih ettiği otel konumunda. 

VÜCUDUN ADETA YENİLENMESİNİ SAĞLAR!

Garden Kale Termal Otel Genel Müdürü Beşir Gülenç, Afyon Postası’na yaptığı açıklamada şunları söyledi:“Termal sular, özellikle cilt rahatsızlıklarında, romatizmal hastalıklarda çok etkili bir tedavi sunmaktadır. Kaplıca suyu da denilen termal sular, hem bedenen hemde ruhsal olarak rahatlatır, vücudun adeta yenilenmesini sağlar. Ülkemizin termal başkenti olan Afyonkarahisar’da bulunan jeotermal sular, çevresinde kurulan termal tesislerle, bedensel ve psikolojik yorgunluklarını üzerlerinden atmak isteyenlerin tercih ettiği bir tatil seçeneğidir. Termal sıcak sular ağrıyan bölgelerdeki kan dolaşımını hızlandırarak ağrının azalmasını sağlar ve iyileşme süresini hızlandırır.”

BUNLARI YAPMAK İSTİYORSANIZ AFYON’A BEKLİYORUZ

Gülenç, “Stres atma, kendinizle baş başa kalma, sağlığı koruma ve geliştirme, bedensel ve ruhsal zindelik, sağlıklı beslenme, kilo verme, sağlıklı bir tatil arzu edenler gönül rahtlığı ile otelimize gelebilir. Pandemi koşulları gözetilerek en iyi hizmeti müşterilerimize sunuyoruz. Her geçen gün artan müşteri sayımız bunun en büyük göstergesidir. Hem tatil yapmak hemde tatil yaparken şifa bulmak isteyen herkesi bekliyoruz” dedi. 

Garden Kale Termal Otel & SPA’ya nasıl ulaşırım? 

İzmir Yolu 6.Km, 03140 Afyonkarahisar Merkez/Afyonkarahisar

Telefon: +90 272 246 31 31-+90 533 495 94 36