Daha çok büyükşehirlerde görmeye alıştığımız makyaj ve tırnak alanındaki bu stüdyoda kişiye özel hizmet verileceği öğrenildi. Protez Tırnak Uzmanı Rana Kurşun ile Profesyonel Makyaj Uzmanı Gülsüm Koşar’ın birlikte hizmete sunduğu stüdyo, randevu usülüyle hizmet veriyor. Stüdyoda bir işlem varsa o an başka bir müşteri kabul edilmiyor.

İşletme sahipleri Rana Kurşun ve Gülsüm Koşar,  Afyon Postası’na şu açıklamalarda bulundular: 

TEDAVİ YÖNTEMİ OLARAKTA KULLANILIYOR

Protez tırnak jel sistem ile yapılmakta olup birliğinde medikal manikür ve kalıcı oje işlemi de yapılmaktadır. Jel tırnak sadece estetik açıdan değil aynı zamanda tedavi yöntemi olarakta kullanılmaktadır. Tırnak yeme sorunu ve sürekli kırılan ince yapılı, uzamayan veya istediğiniz uzunluğa gelmeyen  tırnaklara sahipseniz sizleri jel tırnak uygulaması yaptırmaya davet ediyoruz. Jel tırnak işleminde kendi tırnağınız alttan sağlıklı uzamaya devam eder.

TIRNAKLARINIZ GÜÇLENİR

Jel uygulama aynı zamanda kendi tırnak uzunluğunuzda sadece tırnaklarınızı güçlendirmek içinde yapılabilir. Kalıcı oje işlemi de normal ojeye kıyasla 30 gün rahatça kullanım sağlar bu sürede herhangi bir soyulma ve ojede bozulma görülmez. 

PROFESYONEL MAKYAJ HİZMETİ… 

Profesyonel makyajda ki ilk hedefimiz günlük makyaj talebini arttırmak. Profesyonel kontürleme yöntemi ile yapılan makyajlar sadece özel günleriniz de değil, günlük kullanımda da kurtarıcınız olmalı. 

MAKYAJDA DÜNYA MARKALARINI KULLANIYORUZ

Dünya markaları ile makyaj hizmeti sunuyoruz. Güzelliğin yanı sıra bakımda bizler için önemli. Bu sebeple Afyon’da ilk ve tek medikal manikür işlemini de hizmetinize sunuyoruz. Klasik maniküre kıyasla daha uzun süre ellerinizin bakımlı kalmasını sağlar. Daha detaylı temizlik sunar. Düzenli yaptırıldığı takdir de zamanla manikür ihtiyacınız azalır. 

BAKIMLI KİRPİKLERE BÖYLE KAVUŞUYORSUNUZ

Bu işlemlerin yanı sıra kirpik lifting ve Kaş laminasyonu hizmetimizde başlamıştır. Kirpiklerinize doğal volüm verip sizi maskaradan (rimelden) kurtarıyor aynı zamanda keratin bakımıyla birleştiriyor uzun ve bakımlı kirpiklere kavuşturuyoruz. Kaş laminasyonu uygulamamızda ise kaşınızda bulunan boşlukları dolduruyor ve düzensiz kaşı şekillendiriyoruz

NASIL ULAŞABİLİRİM?

Dumlupınar Mahallesi, Karagözoğlu Caddesi, No:12/A’da bulunan Altınbaş İş Merkezi Kat 1 Daire 6’da kısaca Vakıfbank üzerinde hizmet veriyoruz. Ayrıca bize 0538 243 00 31 nolu telefonda da arayıp bizden bilgi alabilirler. 

Editör: TE Bilişim