Programları kapsamında Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve OSB Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu’ndan OSB’nin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler aldı. Vali Gökmen Çiçek’in ziyaret ve incelemelerine Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’te eşlik etti.  

YÜZDE 100 DOLU

Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu, 1984 yılında faaliyetlerine başlayan Afyon Organize Sanayi Bölgesinin 314 parsel sayısının bulunduğunu ve faal durumda olan 284 işletmede toplamda çalışan sayısının 8 bin 179 olduğunu söyledi. Yüzde 100 doluluk oranına ulaşan OSB’de yeni yatırımcılar için genişleme çalışmaları devam ediyor. Alt yapı çalışmaları ve elektrik trafolarının yenilenmesi noktasında da çalışmalar hızla yürütülüyor. 

FABRİKALARI ZİAYRET ETTİ

Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve OSB Başkanı Bekir Yeşilay ile birlikte OSB’de faaliyet gösteren Motif Söve ve Botaş Nehir Tekstil fabrikalarında da incelemelerde bulunarak, yapılan iş ve işlemler ile üretim aşamaları konusunda firma yetkililerinden bilgiler aldı. Ziyaret ve incelemeleri sırasında Koronavirüs tedbirleri konusunda da uyarılarda bulunan ve hepimizin sağlığı için alınan tedbir kurallarına uyulması gerektiğini önemle belirten Vali Gökmen Çiçek, maske ve dezenfektan dağıttı.