Genel Kurul’a Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve AFSİAD Kurucu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Meclis Başkan Yardımcısı Bekir Bayana, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker, Yönetim Kurulu Üyeleri Akif İşbilir ve Yücel Albay, Meclis Üyeleri ve TOBB Delegeleri Adnan Demirel, Ahmet Karakol, Metin İplikçioğlu, Meclis Üyeleri Hüseyin Şehitoğlu, Murat Bilgici, Muammer Budan ve Tufan İplikçioğlu katıldı.

ŞEHİTOĞLU VEDA ETTİ
Adnan Demirel’in Divan Başkanı, Akif İşbilir ve Şükrü Şensoy’un Divan Kurulu Üyesi olduğu Genel Kurul’da AFSİAD’ın mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, teşekkür konuşması yaptı. Konuşmanın ardından AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı’na oybirliğiyle Kadir Sayın seçildi.

SERTESER, ONUR KURULUNA SEÇİLDİ
AFSİAD’ın yeni Yönetim Kurulu’nda, ATSO Meclis Üyesi Tufan İplikçioğlu da yer aldı. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Onur Kurulu’na; ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Akif İşbilir, Denetim Kurulu’na; ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Albay ile Meclis Üyeleri ve TOBB Delegeleri Adnan Demirel ve Metin İplikçioğlu da Yüksek İstişare Kurulu’na seçildi.