AKÜ ANS Kampüsü Spor Bilimleri Fakültesi Stadyumunda gerçekleşen törende; Eğitim Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi ve Turizm Fakültesi öğrencileri geleceğe uğurlandı.

Törene; Afyonkarahisar Vali Vekili Mehmet Keklik, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Kırgel, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Prof. Dr. Murat Peker ve Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, Afyonkarahisar İYİ Parti İl Başkanı M. Mustafa Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan Kazancı, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Mehmet Sıtkı Merdivenci, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Karakol, il ve üniversite protokolü, AKÜ öğretim elemanları ve idari personelleri ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

EĞİTİM FAKÜLTESİ BİRİNCİSİ BETÜL TEKE

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Devlet Konservatuvarı müzik dinletisi ve Spor Bilimleri Fakültesi halk oyunları gösterisi ile devam eden mezuniyet töreninin açış konuşmasını mezuniyete katılan öğrenciler içerisinde en yüksek ortalamayla mezun olan Eğitim Fakültesi birincisi Betül Teke yaptı. Teke konuşmasında, yorucu ve keyifli, 4 yıllık eğitim sürecini tamamladıklarını ve bugün burada olan tüm arkadaşları adına konuşuyor olmaktan onur duyduğunu belirterek, üzerlerinde emeği olan öğretim elemanlarına minnettar olduklarını söyledi ve her birine ayrı ayrı teşekkür etti. Ailelere de seslenen Teke, “Sizden aldığımız destekle hayatımızdaki en büyük hedeflerden birine ulaşarak bugün mezun oluyoruz. Sizlere de teşekkür ediyor ve fedakârlığınızı saygıyla selamlıyorum” dedi. Teke ayrıca, “Afyon Kocatepe Üniversitesi 2021 yılı mezunu olarak bugün buradan ayrılırken yanıma aldığım tek şeyin diploma olmadığını söylemek isterim. Hayatımın en zor ve en çok çalıştığım 4 yılını burada yaşamış olsam da bu yılları, kazandığım güzel dostlukları ve ileride dönüp baktığımda acısıyla tatlısıyla en değerli anılarımı biriktirdiğim yılları hayatımın en güzel yılları olarak hatırlayacağım. Bu nedenle bugün diplomamın yanında 4 yıl boyunca biriktirdiğim değerli anılarımı da heybemde götürüyor olacağım.” diye konuştu.