Şampiyonada, bölgedeki en iyi muaythai sporcuları, şampiyonluk için kıyasıya mücadele edecek. Ege Bölgesi'nin dört bir yanından gelen 255 sporcu, farklı sıklet kategorilerinde yarışacak. Genç yetenekler, bölge şampiyonu olabilmek için ter dökecek.

Heyecanla şampiyonayı izlediler

Şampiyonanın açılış seremonisi, Çiğiltepe Spor Salonu'nda yapıldı. Açılışta, sporcuların yanı sıra davetliler de büyük bir heyecanla yer aldı. Ege Bölgesi Muaythai Şampiyonası'nın açılış seremonisine; Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Muaythai Federasyonu Başkan Vekili Korkmaz Atalay, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve İl Temsilcisi Serdar Şanlı katıldı.

Şampiyona bölge sporcuları için önem taşıyor

Açılışta konuşan Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, şampiyonanın bölge sporcuları için büyük önem taşıdığını belirtti.

Afyon’da 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Okçuluk İl Şampiyonası tamamlandı Afyon’da 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Okçuluk İl Şampiyonası tamamlandı

A W387396 03

Kaynak: İHA